<

Посадовець ДФС кермував у Луцьку напідпитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 23.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Луцьку посадовця ГУ ДФС у Волинській області зупинили під час нетверезого водіння. 

Інцидент стався 22 січня, повідомляє ВолиньPost .

За інформацією патрульної поліції, у вівторок, 22 січня, ввечері на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку зупинили автомобіль Honda CR-V. Причиною зупинки стало те, що не підсвічувався номерний знак. 

Утім, під час розмови патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння. Згодом з’ясували, що вміст алкоголю в його крові становив 0,57 проміле при нормі 0,2. 

На чоловіка склали протокол за статтею 130 Кодекс України про адміністративні правопорушення (кермування в стані сп’яніння) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем тим, хто не має при собі або не пред’явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів). 

У прес-службі патрульної поліції додали, що водій, про якого йдеться, 1978 року народження та є працівником однієї з державних установ. 

З власних джерел журналістам відомо, що на п’яному кермуванні спіймали начальника відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області Олега Смоляра. 

Автівка Honda CR-V є у його електронній декларації.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця