<

Поліція затримала підозрюваних, які у Києві стріляли в депутата облради Соболєва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 2.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Затриманими у справі про замах на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва виявилися молоді хлопці 18-19 років. Фото одного із них опублікували у ЗМІ.

На брифінгу в столиці начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів деякі подробиці у справі замаху на Соболєва, – передають Волинські Новини, посилаючись на Обозреватель.

Він зазначив, що з підозрюваними у вбивстві 3-річного сина Соболєва проводяться слідчі дії.

Також голова Національної поліції України Ігор Клименко додав, що було знайдено зброю, з якої було здійснено постріли.

“Наші фахівці, наші слідчі і оперативники знайшли зброю, з якої було здійснено це вбивство”, – повідомив він.

У поліції розповіли, що стріляли зі спеціально підібраного приміщення, яке кілери орендували заздалегідь.

За даними правоохоронців, в місці, звідки стріляли, були знайдені важливі речові докази. Наприклад, коробка, призначена для того, щоб не загубилася відстріляна гільза. Також в поліції уточнили, що для вбивства злочинці використовували карабін калібру 7.62.

Говорячи про версії трагедії, в Національній поліції назвали три найбільш імовірних: сімейно-побутова проблема, фінансово-господарська діяльність, а також минула і нинішня професійна діяльність Соболєва.

Також з’явилося фото ймовірного вбивці трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. На кадрі один з підозрюваних, який залишає хостел через хвилину після пострілу.

Як повідомили в поліції, постріл був зроблений з номеру хостелу, розташованого по вулиці Тарасівська, 4 у Києві. За цією адресою розташований столичний хостел Fire Inn.

Встановлено, що номер орендували на ім’я Стрельникова Олега Володимировича, 03.10.1998 р.н., паспорт якого вважається втраченим з 18.11.2017.

Нагадаємо, у Києві увечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль Range Rover депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. В результаті замаху від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр.

Раніше стало відомо про те, що В’ячеслав Соболєв кілька років перебуває у жорсткому конфлікті з впливовим “донецьким” суддею. Йому і його родині надходили погрози, зокрема фізичної розправи.

2-го грудня поліція затримала двох підозрюваних. За інформацією їхні прізвища – Семенов і Лаврега.

https://youtu.be/87sEddtYGQM




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця