<

Затримував втікачів з колонії: на Львівщині ножем поранили поліцейського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 5.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

4 вересня у Львівській області зловили втікачів з Миколаївської колонії: при затриманні ув’язненні ножем поранили поліцейського.

Затримання відбулося близько 19.30 в одному з сіл Жидачівського району, – повідомляє пресслужба поліції Львівської області. 

Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції, сержант поліції Олег Франков, перебуваючи поза службою, побачив біля мосту через річку Стрий біля села Межиріччя двох чоловіків, які підпадали під орієнтування на засуджених, які втекли з колонії.

“Поліцейський повідомив про незнайомців у відділення поліції, а сам підійшов до них, відрекомендувався і запропонував пройти з ним до відділення для з’ясування особи”, – розповіли в прес-службі.

Чоловіки відмовилися, тому поліцейський вирішив їх затримати. Зловмисники почали чинити опір, і один з них завдав сержанту удар ножем в лівий бік грудної клітки, завдавши проникаюче поранення.

Чоловіків затримали поліцейські, які прибули на місце події пізніше. Ними виявилися засуджені 20-річний киянин і 26-річний житель Житомирської області, які напередодні втекли з Миколаївської виправної колонії.

Поранений міліціонер госпіталізований, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Нагадаємо, що раніше з колонії на Львівщині втекли двоє ув’язнених. 20-річний киянин Віталій Бортовенко був засуджений до п’яти років колонії за зґвалтування і розбій. 27-річний Павло Дмитрук був засуджений до трьох років позбавлення волі за незаконне виготовлення, зберігання та розповсюдження наркотиків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця