<

Подробиці збройного нападу на сім’ю волинського фермера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 22.03.2018 / Новини /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Рецидивістів, які напали на будинок фермерів сільськогосподарського підприємства «Дружба» родини Здрилюків, ловили вночі селяни й знайшли у сусідньому районі в копицях із сіном.

Нагадаємо, 21 березня, в ГУНП у Волинській області інформували, що шість зловмисників вчинили розбійний напад на будинок фермера у селі Воютин Луцького району. Аби приховати сліди злочину, зловмисники підпалили свій автомобіль,- пише ІА Волинські новини.

Поспілкувавшись з очевидцями, журналісти «Волинь. Суспільне» дізналися подробиці інциденту та розповіли, як ловили злочинців.

Родич потерпілих Микола розповідає, що в людей великий стрес, зараз вони у себе вдома та відмовляються спілкуватися з пресою. Зі слів очевидця подій, зловити злочинців правоохоронцям допомогли односельці.

«Після інциденту одразу багато людей роз’їхалися дорогами, щоб знайти злочинців, кому телефонували – всі відгукнулися. Коли вже їх знайшли – то скоординували поліцію», – каже Микола.

Сільський голова Валентин Іщук додав, що затримали злочинців на території сусіднього Горохівського району у селі Скірче, там теж місцеві люди допомагали шукати нападників і виявили їх в тюках соломи, де ті ховалися.

Кум Здрилюків Володимир також повідомив, що це вже не перший напад на будинок фермерів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця