<

Пластиліновий мультик луцького школяра серед переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Майбутнє країни – у мріях дитини ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 30.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Пластиліновий мультик луцького школяра про податки  – серед переможців  Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості  “Майбутнє країни – у мріях дитини ”.

Казковий мультфільм з пластиліновими героями «Пригоди в лісовій державі» луцького школяра Дениса Шкідини посів ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості  “Майбутнє країни – у мріях дитини.”, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Предметно-пластилінова мультиплікація у виконанні 9-тирічного школяра так само вразила столичне журі, як і волинян. Відтак, Денис Шкідина потрапив  не лише до лауреатів, а  й призерів  Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості  «Майбутнє країни – у мріях дитини ”.

«Це перша перемога творчої роботи волинських дітей за десятиріччя існування конкурсу. Раніше волинські школярі ставали лауреатами всеукраїнського рівня. Тепер Волинь може пишатися тим, що наша дитина – серед переможців такого поважного конкурсу», – зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Особливістю творчої роботи Дениса Шкідина є те, що, створивши казку про важливість податків  в житті спільноти, автор  проілюстрував свій творчий задум за посередництвом анімації з пластиліновими героями.

Як каже сам Денис Шкідина,  малювати звірів, рептилій, ліпити їх з пластиліну він любить у вільний час. Створювати мультики з пригодами, у які потрапляють пластилінові герої, йому допомагає мама.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс дитячої творчості  «Майбутнє країни – у мріях дитини” проводився з метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у молоді шкільного віку та ознайомлення їх з професією  фахівця податкової та митної справи.

Тож щиро вітаємо цьогорічного  учасника  конкурсу Дениса Шкідина  з першою творчою  перемогою всеукраїнського рівня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер