<

Підприємці-спрощенці та аграрії Володимир-Волинської ОДПІ перерахували до місцевих скарбниць понад 15 мільйонів єдиного податку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 13.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Підприємці – спрощенці та аграрії Володимир-Волинської ОДПІ в 2015 році перерахували до місцевих скарбниць 15,4 млн. грн. єдиного податку.

Підприємцями-фізичними особами, підприємцями-юридичними особами та аграріями, які перебувають на обліку в Володимир-Волинській ОДПІ і які обрали спрощену систему оподаткування, за 12 місяців 2015 року сплачено 15,4 млн. грн. єдиного податку. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження єдиного податку зросли більш, як на 8,4 млн. грн.,- повідомляє  Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

За словами  начальника Володимир-Волинської ОДПІ Ігоря Пакульця, сплату єдиного податку цьогоріч  відчутно збільшила підприємницька спільнота міста Володимира, Володимир – Волинського та Локачинського районів, зокрема, підприємці-фізичні особи, які перебувають на обліку в інспекції. Саме від них за згадуваний період часу надійшло 8,1 млн. грн., надходжень єдиного податку.

При цьому, четверта група спрощенців – це суб’єкти підприємництва аграрної галузі, які раніше сплачували фіксований сільськогосподарський податок. Відтак, від місцевих аграріїв –  відповідальних платників Володимир-Волинської ОДПІ за 12 місяців цього року вже надійшло 5,4 млн. грн., єдиного податку.

,, Внесок до місцевого бюджету цієї категорії платників вагомий. Адже сюди входять представники малого бізнесу, які здійснюють на території міста чи селища свою підприємницьку діяльність. Тому кожен лідер місцевої територіальної громади  повинен створювати хороші умови для  розвитку підприємництва за рахунок встановлення помірних ставок  місцевих податків і зборів на своїй території. Адже легальна підприємницька діяльність, залучення інвестицій на свою територію – це в майбутньому прогнозовані кошти, які надійдуть до бюджету для вирішення назрілих соціально-економічних питань”,- підсумував керівник володимир-волинських фіскалів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок