<

Під Луцьком знайшли тіло 25-річного чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 23.11.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ніч на 22-ге листопада в селі Романів Луцького району виявили тіло 25-річного чоловіка. Як згодом з’ясувалось згодом, він їхав з п’яним односельцем на скутері «Honda» і впав з нього, внаслідок чого смертельно травмувався.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

У ході досудового розслідування слідчі встановили коло осіб з якими перед смертю спілкувався померлий та опитали їх. Поліцейські з’ясували, що в ніч на п’ятницю, 22 листопада, потерпілий, житель села Верхівка, їхав вулицею села Романів на скутері «Honda» за кермом якого в стані алкогольного сп’яніння перебував його 23-річний односелець. Водій не впорався з керуванням транспортним засобом внаслідок чого пасажир упав на асфальтну дорогу. Після цього він залишив непритомного потерпілого й пішов у село за допомогою. Коли повернувся, той був мертвий.

Поліцейські провели детальний огляд місця події. Тіло чоловіка направили в судово-медичну експертизу. 

З огляду на встановленні обставини слідчі Луцького відділення поліції за погодженням з Луцькою місцевою прокуратурою змінили попередню правову кваліфікацію події з ч.2 ст.121 на ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Вирішується питання щодо оголошення 23-річному жителю села Верхівка підозри в скоєнні, вказаного злочину та обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер