<

Під Луцьком рейсовий автобус врізався у легковик: троє загинули, 16 постраждалих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 21.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21 квітня, в другій половині дня на автодорозі, сполученням «Луцьк-Дубно», в селі Крупа Луцького району зіткнулися автомобіль “Volkswagen Caddy” та рейсовий автобус, сполученням «Луцьк-Тернопіль». Водій та пасажири легковика загинули, деяких пасажирів автобуса госпіталізували.

За попередньою інформацією, водій та двоє пасажирів (в тому числі дитина) легкового автомобіля загинули, ще одного пасажира автомобіля “Volkswagen Caddy” госпіталізували. Постраждали в ДТП також і деякі пасажири автобуса. Їх доставили в лікарню для надання медичної допомоги та проходження обстеження, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

На місці події працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини ДТП.

Завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов повідомив, що пасажирський автобус «Луцьк-Тернопіль» здійснив зіткнення із легковим автомобілем Renault Kangoo. Унаслідок аварії загинуло троє осіб, які перебували в салоні легковика – чоловік, жінка і дитина, 2011 року народження, яка померла в кареті швидкої допомоги, – інформують Волинські новини.

На місці зіткнення працює 8 бригад швидкої. Як мінімум, унаслідок ДТП постраждало 16 людей.

Зі слів очевидців аварії, легковик врізався у маршрутку, внаслідок чого вона перекинулася.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер