<

Під Києвом біля багатоповерхівки горіло 7 автомобілів, два з яких підпалили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 15.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

15-го жовтня вночі  на парковці біля однієї з багатоповерхівок в селищі Коцюбинське Київської області сталося одночасне загорання двох автомобілів, які стояли поодаль. Вогонь перекинувся на інші авто, 7 машин постраждало.

Невідомі підпалили машини працівниці Коцюбинської селищної ради Дарини Александрової та її чоловіка, – повідомляє “Громада Приірпіння“.

“Я о 3 годині ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотній зв’язок. Підбігла до вікна – бачу горить моя машина. З іншого боку – горить машина чоловіка. Це підпал. Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, куди пішла для того, щоб вирішувати питання життєдіяльності селища. Це пов’язане з моєю активною діяльністю, бо боремося за збереження Біличанського лісу та намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкорінилися Машини повністю спалені і не підлягають оновленню. Вони не застраховані. ”, – розповідає Александрова.

Прес-служба поліції Київської області зазначає, що за попередніми даними невстановлена особа підкинула під автомобіль “Мерседес” невідому речовину. Після чого почалось його загорання. А за мить загорілося авто “Хюндай”, що було припаркове близько 100 м поодаль.

В загальному вогнем пошкоджено 7 автівок, серед них “Мерседес”, “Мітсубісі”, “Хюндай”.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Триває слідство.

https://youtu.be/21LLEMXtrOE




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер