<

Під будівлю телеканалу “Інтер” привезли шини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 5.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Під будівлею чергують поліцейські, бійці Нацгвардії і пожежні.

Під будівлю телеканалу “Інтер” в Києві на вулиці Дмитрівській активісти привезли автомобільні шини. Вони їх почали викладати уздовж огорожі, а також біля воріт будівлі.

Як повідомив координатор блокування телеканалу, боєць батальйону “Свята Марія” (сформований з числа добровольців від політичної партії “Братство” Дмитра Корчинського) Олексій Середюк, протестуючі хочуть зробити свій блокпост і перевіряти документи тих, хто входить до будівлі телеканалу.

“У нас акція безстрокова. Поки що орієнтовано на три дні, але взагалі безстрокова. Подивимося, скільки приїде людей і на скільки у нас вистачить сил, але думаємо, що це надовго”, – сказав Сердюк у коментарі УНІАН.

За його словами, активісти чергуватимуть біля телеканалу і вночі.

“Безумовно, тут буде наметове містечко. Вночі тут також побудують барикаду і блокпост, і тут будуть цілодобово знаходитися всі люди, і будуть блокувати”, – додав координатор акції.

Поруч з приміщенням чергують кілька машин патрульної поліції, а також близько 10 поліцейських з вогнегасниками. Крім того, до місця прибули 30-40 нацгвардійців і чергують два автомобілі пожежної служби.

Як повідомляє кореспондент видання Країна, охорона телеканалу, поліція і бійці Нацгвардії вже підготували протигази. На питання, що поліція має намір робити, якщо активісти підпалять покришки, один з поліцейських відповів: “Гасити. Будемо діяти по ситуації”.

1874844
1874847
1874850
1874851




коментарів: 3
  1. А яка роль поліцейських, коли в державі править вулиця, мабуть вигідно стояти осторонь, красти зручніше. Чимби люди не займалися тільки б не думали про ті проблеми які простим людям припідносить уряд.

  2. Чому в нас банди які творять безлад по всій Україні, звісно де поступить їм замовлення, називають активістами яким місце на зоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер