<

Перед виборами волинська міліція переходить на посилений режим роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 25.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинські та володимир-волинські міліціонери приступили до виконання обов’язків з охорони виборчих дільниць та забезпечення порядку на час закінчення передвиборчої кампанії та проходження виборів, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

«На сьогоднішній день весь особовий склад Нововолинського міського відділку переведено на посилений варіант оперативно- службової діяльності, весь склад задіяний на охорону бюлетенів та громадського порядку під час виборчої кампанії. 42 міліціонери з особового складу будуть нести службу на виборчих дільницях Нововолинська», – розповів начальник міліції громадської безпеки Нововолинська В’ячеслав Мартинюк.

Крім того зазначив, що  для забезпечення реагування на всі без винятку заяви і повідомлення будуть задіяні дві слідчо-оперативні групи, щоб забезпечити вчасне реагування на правопорушення, а також працюватиме група швидкого реагування для запобігання правопорушень.

Усі міліціонери пройшли інструктаж, двічі проводили навчання з  реагування під час виникнення типових і нетипових ситуацій під час виборчого процесу. Також В’ячеслав Мартинюк додав, що незважаючи на виборчий процес, ніхто не знімає з міліції обов’язків охорони громадського порядку та охорони майна громадян. Разом з міліціонерами Нововолинського відділку 26 жовтня громадський порядок охоронятимуть 25 членів громадських формувань міста.

Також Нововолинський міський відділок надав допомогу іншим районах: приблизно 12  міліціонерів охоронятимуть бюлетені поза межами Нововолинська.

«У нас в районі і в місті сумарно 86 дільниць, до роботи на них у день виборів буде задіяно 86 міліціонерів, 10 з яких не місцеві, їх прислали з області, бо у нас в міськвідділі не вистачало людей. Ті, яких прислали з області, отримали інструктаж  в області, а до наших працівників приїжджали представники з ЦВК і проводили тренінг на цьому тижні», – розповів старший інспектор сектору охорони громадського порядку у місті Володимир-Волинський Сергій Максимюк.

Також він зазначив, що міліціонери вже почали виконувати обов’язки – 24 жовтня їх направили у дільниці для охорони бюлетенів.

Міліціонери будуть виконувати свої службові обов’язки аж до моменту, коли бюлетені і протоколи з дільниць відвезуть в ОВК.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер