<

Парад кросоверів і суперкарів. 13 найочікуваныших прем’єр Женевського автосалону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 25.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-го березня стартує Женевський автосалон – одна з найголовніших автомобільних подій, в рамках якої дебютують новинки від провідних автомобільних брендів.

Щорічно виставка збирає понад 500 000 автолюбителів, яким надається унікальна можливість познайомитися з майбутніми серійними автомобілями і неймовірними концептами. Традиційно, свої новинки продемонструють такі бренди, як Audi, Ferrari, Land Rover, Infiniti і багато інших. В очікуванні автосалону, НВ Style пропонує ознайомитися з найбільш очікуваними прем’єрами, які будуть радувати відвідувачів в період з 9-го по 19-го березня, повідомляє сайт “НВ”.

Спортивний дух
Ferrari 812 Superfast

Новий Ferrari стала однією з найпотужніших суперкарів в історії бренду з максимальною швидкістю в 340 км/год і розгіном до сотні за 2,9 секунди. Такі динамічні показники забезпечує 6.5-літровий V12 потужністю 789 «конячок» в парі зі семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Варто зазначити, що випуск суперкара приурочений до 70-річчя компанії.

Pagani Huayra Roadster

Pagani поповнив лінійку гіперкарів моделлю Huayra Roadster. Створюючи родстер на базі оригінального гіперкара, інженери поставили перед собою завдання зробити відкриту модифікацію набагато легшаю. За допомогою кузовних елементів з титану і особливого матеріалу Carbo-Triax вдалося досягти ваги в 1,280 кг. Серцем гіперкара залишається 6.0-літровий V12 з системою твін-турбо, який розганяє автомобіль до 370 км/год.

Bentley Continental Supersports

Новий Bentley став найшвидшим Continental в історії бренду. Continental Supersports здатний розігнатися до сотні за 3,4 секунди, а його максимальна швидкість становить 336 км/год.Такий розгін став можливий завдяки самому потужному двигуну в історії Bentley – 6.0-літровий W12 потужністю 700 л. с, а також завдяки інноваційній системі забору повітря і розподілу крутного моменту.

McLaren P14

Раніше представлений McLaren 650S надійшов у виробництво під ім’ям P14. Суперкар оснастять новим 4.0-літровим турбованим V8 потужністю 700 л. с. McLaren P14 стане першим з нового сімейства Super Series.

Lamborghini Huracán Performante

Новий суперкар стане найшвидшим в історії бренду. Як стверджує виробник, крім покращених технічних характеристик, автомобіль може похвалитися інноваційною системою забору повітря. Очікується, що серцем Lamborghini стане 5,2-літровий V10 потужністю 630 л. с

Porsche Panamera Sport Turismo

Новий вдосконалений Panamera стане серійної моделлю представленого в 2012 році концепту Panamera Sport Turismo. За попередньою інформацією, новинка буде комплектуватися тими ж двигунами, що і лінійка Panamera. Іншу інформацію виробники розкриють у день прем’єри.

Italdesign Speciali

Інженери італійської компанії до Женевського автосалону підготували спорткар в кузові з вуглецевого волокна. Серцем автомобіля стане 5,0 – літровий V10 потужністю 610 к. с., який розганяє автомобіль до сотні за 3,2 секунди. Максимальна швидкість складає 330 кілометрів на годину. Всього планують випустити п’ять екземплярів, вартістю 1,5 млн євро.

Парад кросоверів
Audi RS Q8

Абсолютно новий заряджений кросовер Audi оснастять 4.0-літровим V8 потужністю 605 конячок. Даний кросовер складе конкуренцію таким автомобілям, як BMW X6, Land Rover Range Rover Sport і Mercedes-Benz GL.

Infiniti QX50

Серійна модель раніше представленого в Детройті концепту – одна з найбільш очікуваних прем’єр в Женеві. Інформацію по новому автомобілю виробники поки не розкривають, але автоексперти припускають, що кросовер укомплектують 2.0-літровим двигуном потужністю 270 к. с.

Range Rover Velar

Модель Velar буде представлений у кузові купе. Згідно з даними, автомобіль отримає нові турбовані бензинові та дизельні двигуни, об’ємом 2,0 і 3,0 літра потужністю 180-380 л. с. Додаткову інформацію оприлюднять на прем’єрі в Женеві.

Volvo XC60

Розкішний XC60 буде представлений в новому фірмовому стилі компанії, раніше представленого на інших моделях. Згідно з думкою автоекспертів, кросовер буде оснащуватися 1,5 і 2,0-літровими бензиновими двигунами, а також дизельним двигуном об’ємом 2.0 літра. Додаткова інформація буде оприлюднена під час прем’єри.

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

У Женеві дебютує найрозкішніший Гелентваген. Він відрізняється від попередника подовженою колісною базою (578 мм), допрацьованим інтер’єром і екстер’єром, а також – автомобіль укомплектували складаний м’яким дахом. Під капотом красується 4.0-дитровый V12 потужністю 630 л. с.

Родзинка програми
Dendrobium EV

Сінгапурський бренд представить перший у світі спорткар потужністю 1500 к. с, здатний розігнатися до сотні менш ніж за 2.5 секунди і розвинути швидкість рівну 405 км/год. Інші подробиці про суперкарі розкриють під час офіційної презентації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер