<

Папа Римський у День Незалежності України назвав вбиту пропагандистку Дугіну «безневинною жертвою війни»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:33 | 25.08.2022 / Новини / , /
Перегляди
279
/ коментарі 3

Папа Римський Франциск назвав «безневинною жертвою війни» загиблу Дар’ю Дугіну, доньку ідеолога «руского міра» Олександра Дугіна. Посол України у Ватикані розкритикував цю заяву.

Під час свого виступу на щотижневій загальній аудієнції Папа Римський Франциск відійшов від сценарію. Він назвав війни “божевіллям” і згадав про загибель російської пропагандистки Дар’ї Дугіної. Він заявив, що жінка стала “однією з невинних жертв війни”, повідомляє УНІАН.

“Невинні платять за війну, невинні”, – сказав він.

Посол України в Ватикані Андрій Юраш відреагував на слова понтифіка. На своїй сторінці в твітері він написав, що розчарований заявою Папи і не розуміє, як можна назвати одну з ідеологів війни “невинною жертвою”.

“Сьогоднішній виступ Папи розчарував і змусив замислитися багато про що: не можна говорити в одних категоріях про агресора і жертву, ґвалтівника і зґвалтованого; як можна назвати одного з ідеологів російського імперіалізму безневинною жертвою?

Вона була вбита росіянами як сакральна жертва і тепер перебуває на щиті війни”, – зазначив Юраш.

Читайте також:




коментарів: 3
  1. Тварино, а ті вчорашні жертви на вокзалі дніпропетровщини то хто тільки так, статистика??? Диявол продажний в білій шапці з пиндиком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця