<

Оголошено публічні “кастинги” на посади керівників 62 найбільших держпідприємств

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 14.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Найближчим часом уряд оголосить конкурси на посади керівників 62 крупних державних підприємств. “Кастинги” будуть публічними і участь у них зможуть взяти всі бажаючі, які відповідатимуть вимогам. Про це під час сьогоднішнього засідання Кабміну зазначив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Зміну керівників державних монополій проведуть у рамках реформування системи держу правління, уточняє прес-служба уряду. Яценюк наголосив, що Кабмін на прозорих і публічних умовах здійснюватиме залучення до керівництва цих компаній “найбільш фахових людей, які здатні вивести ці компанії зі збитків, провести відповідні реформи в ключових державних монополіях і здатні показати, що в Україні застосовується новий метод управління державними компаніями”, – пише ТСН

“На жаль, саме державні компанії є частиною загальної корупції в країні. Основні потоки йдуть через ці компанії, і це повинно бути припинено. Кожен, хто бажає, може звернутися зі своїми пропозиціями щодо участі в конкурсі, подати своє резюме. І ми публічно будемо проводити конкурс на керівника відповідної крупної державної компанії”, – запевнив прем’єр.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер