<

Очільниця володимирської організації осіб з інвалідністю пішла з посади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 15.04.2022 / Новини / /
Перегляди
477
/ Коментарі відсутні

14-го квітня у Володимирі в осередку міської організації людей з інвалідністю відбулись збори її членів. Основні питання, які розглядались – звіт очільниці організації Галини Полякової та розгляд заяви про звільнення її від виконання обов’язків голови.

Про те, як жила організація, що опікується найменш захищеними верствами населення громади, а саме особами з інвалідністю, упродовж останніх років, Галина Полякова виклала у короткому звіті, повідомляють у фейсбуці громади.

Керівниця зазначила, що очолювана нею організація значно знизила активну діяльність через пандемію короновірусу, яка підкосила здоров’я багатьох її членів, проте в біді нікого не полишали і по можливості підтримували і добрим словом, і матеріальною допомогою до державних свят та на лікування.

Із початком вторгнення росії в України члени міської організації інвалідів не могли стояти осторонь і внесли власний вклад у підтримку наших ЗСУ, перерахувавши на підтримку армії 5 тисяч гривень.

Галина Володимирівна подякувала за підтримку організації місцевій владі та усім спонсорам і благодійникам. Прозвітувавши, Галина Полякова, яка очолювала організацію інвалідів, починаючи з 2008 року, озвучила заяву, у якій попросила дозволити їй піти на заслужений відпочинок у зв’язку із станом здоров’я. І хоча жоден із членів організації не хотів відпускати пані Галину, проте змушені були підтримати таке її рішення.

В ході обговорення члени міської організації осіб з інвалідністю обрали нового керівника, який досі був заступником голови – Василя Стахурського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер