<

Житель Нововолинська побив двох жінок і примусив до статевих відносин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 23.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ коментарі 2

Житель Нововолинська після посиденьок у барі та клубі вирішив розважитися. Чоловік напав на двох дівчат, побив їх та примушував обох до статевого акту неприроднім шляхом.

Це сталося ще в листопаді минулого року, проте зловмисника судили лише зараз.
Того вечора дівчата разом з двома друзями відпочивали в місцевому клубі. Після дискотеки, компанія разом пішла на зупинку, де молоді люди помітили, п’яного мов чіп молодика, який ледь стояв на ногах. Проте невдовзі люди розійшлися — хлопці пішли в одному напрямку, а дівчата в іншому,- пише Під прицілом.

Однак скоро дівчата почули, що за ними хтось біжить. Щоправда, вони навіть не встигли оглянутися, як нападник збив їх з ніг. Хуліган схопив дівчат за волосся, бив їх та потягнув у двір одного з будинків Нововолинська. Там збоченець примушував дівчат зайнятися з ним оральним сексом, однак їх врятували перехожі, які й сполохали збоченця.

Згодом правоохоронці затримали чоловіка, який, вочевидь, напав на дівчат.

В суді дівчата розповіли, що в однієї з них задзвонив телефон, а тому коли засвітився екран, вони зуміли роздивитися обличчя нападника. Ним був саме обвинувачений.

Проте він свою вину в скоєному не визнав і переконував суд, що в клубі сильно напився, а тому його друзі доставили його додому. Жодного нападу на дівчат він не вчиняв.

Крім того, в матеріалах справи вказано, що ні прокуратура, ні орган досудового розслідування не змогли довести вину підсудного, а тому Нововолинський міський суд його виправдав.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця