<

Житель Іваничівського району, який ухилявся від мобілізації, отримав строк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 22.09.2015 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Чоловік відмовився від отримання повістки про призов на військову службу у Збройні сили України і не з’явився до комісаріату. У результаті отримав покарання – три роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Про це йдеться на сайті УМВС у Волинській області.

Волинянин перебував на військовому обліку Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату. В зв’язку з оголошенням часткової мобілізації та призовом на військову службу у Збройні сили України до чоловіка завітали працівники військкомату, щоби вручити йому повістку. Однак військовозобов’язаний категорично відмовився її отримати й до військового комісаріату у визначений час не з’явився.

Відповідно органами досудового розслідування дії чоловіка кваліфіковані за статтею 336 (Ухилення від призову за мобілізацією) Кримінального кодексу України. Тож після завершення досудового розслідування матеріали справи скеровано до суду.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості. Іваничівський районний суд Волинської області затвердив угоду. Відповідно до її умов, волинянину призначено три роки позбавлення волі з іспитовим строком два роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер