<

Заступник губернатора Волині в центрі скандалу із будівництвом сміттєпереробного заводу в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 13.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У Нововолинську сумнівній фірмі з Німеччини виділили 4 гектари землі. За словами журналістки Ольги Євстігнєєвої, лобіював це рішення  заступник голови Волинського ОДА  Сергій Кошарук. 

Про це йдеться в її розслідування, зазначає ВАР.

Зокрема, як стверджує журналістка, в 4 українських містах німецька фірма«Інсіл» нібито планує збудувати тут сміттєсортувальні екотехнопарки. А це – сотні мільйонів євро капіталовкладень, 275 тисяч тон переробленого сміття на рік і робочі місця. Тільки от дані німецького реєстру насторожують. Статутний капітал «Інсілу»– лише 1 євро, а керівник компанії – німецький піарник Клаус Хеннінґ Бек.

Згодом з сайту «Інсілу» стає відомо – вони нічого не будують, а є лише посередниками між інвестором та містом. Точніше, 4 українськими містами. Серед них і Дрогобич, де не обійшлося без гучного скандалу.

Поки всі шукають гроші та хоч якісь згадки про «Інсіл», окрім їхнього сайту, фірмі виділили ще чотири гектари землі у Нововолинську.

Це питання лобіював Сергій Кошарук, заступник голови Волинського ОДА, директор швейцарської фірми «BMC AG Treuhand und Finanzberatung», співвласника фірми «Інсілекоплюс Суїс ГМБХ», що, у свою чергу, входить до засновників ТЗОВ «Інсіл Дрогобич» та Нововолинський екотехнопарк, – пише журналістка.




коментарів: 2
  1. Чекайте, а як могли віділити землю у Нововолинську без старого лиса – міського голови В.Сапожнікова? Не вірте нікому. Тут, схоже, якась корупційна схема. А ще як і Кошарук… Чудачки діють старими, як світ, методами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер