<

За червень у Нововолинську було зафіксовано 68 крадіжок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 5.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Відділ Нововолинської поліції застерігає мешканців бути обачними, адже за останні півроку кількість злочинів у місті збільшилася.

Журналістам “БУГу” вдалося поспілкуватися із поліцейськими, аби з’ясувати ситуацію у Нововолинську. Статистика свідчить, що за червень місяць у місті було скоєно 9 пограбувань, 5 з яких – розкрито по “гарячих слідах”. Аби запобігти неприємностям, будьте обачними в транспорті, не рахуйте гроші привселюдно, не залишайте без нагляду власних речей.

IMG_7774

Червень – початок літа, а загалом і відпочинку. Більшість мешканців активно покидають домівки, вирушаючи на відпочинок. Загалом за місяць у Нововолинську було здійснено 12 квартирних пограбувань, з яких 2 справи розкрито. Поліція застерігає, вирушаючи на відпочинок (якщо не має змоги скористатися послугами охорони) попросіть сусідів, аби подбали про ваш дім. Також, можна ввімкнути радіо, аби створити атмосферу присутності.

Також в червні було викрадене авто із польською реєстрацією. Для того, аби бути в безпеці, не залишайте автівку без нагляду навіть у власному дворі. Краще паркувати на стоянках, що знаходяться під охороною.

Загалом за червень було вчинено 69 крадіжок. Втрачене можна повернути, миттєво зателефонувавши за номером 102.

Працівники Нововолинської поліції зазначили, що докладають максимум зусиль для якісного виконання своїх обов’язків, адже це призводить до зростання кількості розкритих по “гарячих слідах” злочинів.




коментарів: 2
  1. “Усьо ясно” – порятунок тих, хто тоне, справа своїх рук, своїх зусиль. Були “мєнти”, а тепер самі понти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця