<

З нагоди випускного деякі нововолинські кафе змінять режим роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 18.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

З нагоди випускного балу, що відбудеться в Нововолинську цьогоріч 27-го червня, режим роботи деяких закладів ресторанного типу у місті змінили. Про це стало відомо 18-го травня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Зокрема, у період із 27-го на 28-ме червня кафе “Україна” працюватиме до 05:00 ранку, а “Круїз” – до 06:00. Під час святкувань Нововолинський відділ поліції має забезпечити дотримання правопорядку.

Також у літній період кав’ярня “Моє місто” обслуговуватиме клієнтів із 08:00 до 23:00 години.




коментарів: 4
  1. А виконавчий комітет не знає,що дітям пити не можна?А начальник поліції згоден з такими рішеннями?І на остаток-у вас що,зовсім розуму не залишилось, керманичі?

    • Шановний,я дуже спокійний-мої діти вже давно виросли,а Вам і деяким керманичам рекомендую на ранок піти до озера і подивитись як молодь сонце зустрічає.А ще можете звернути увагу,як випусники за тиждень будуть вести підготочі закупки.Та я не про це-мені за поліцію (як і за державу,доречі)*обідно*.Такими *рішеннями* місцевої влади *береться на гачок* начальник поліції і за їх невиконання може слідувати подання на відсторонення.Ви юрист?-тоді спробуйте посперечатись і дайте надайте мені інформацію на такі запитання- Хто відповідає за неповнолітніх дітей? Закон України,або нормативні акти,якими регламентовано перебування неповнолітніх без догляду батьків і відповідальність за їх порушення.Як класифікувати святкування випускників разом з батьками і вчителями з спиртними напоями? Мабуть достатньо…Можливо хтось сумнівається,що саме так все відбувається?Чи хтось з батьків хоче написати в сільки *виливається* їм випускний? Нікого не хочу переконувати-головне,щоб у цьому Порошенка з Гройсманом не звинувачували-в кожного своя голова на плечах,а от Нововолинська влада виглядає смішно,ніби правопорядок потрібно забезпечувати тільки на випускний!!!З таким порядком-можливо й ТАК!,тільки тоді і й владу нам не мішало б на один день вибирати,ну на три міських п*янки-Новий рік,випускний і день шахтара.Дешевше буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер