<

З нагоди 67-ої річниці міста та Дня шахтаря у Нововолинську відбулися святкові урочистості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 27.08.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ 1 коментар

27-го серпня у нововолинському парку  культури і відпочинку відбулися урочистості з нагоди 67-річчя міста та Дня шахтаря. Мер Віктор Сапожніков, народний депутат Ігор Гузь та представники делегацій Волинської області вітали громадян та гірників.

Захід розпочався з виступу духового оркестру «Львівські фанфари» та Державного Гімну України.

Привітати нововолинців прибули заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук, виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт, голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук, голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук, керуючий справами виконкому Ковельської міської ради Володимир Бойко, генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Олександр Зорін, голова Волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості Юрій Калістратов та директор шахти №10 “Нововолинська” Сергій Кожушкін.

Вступне слово зачитав Віктор Сапожніков. Міський голова привітав гірників, згадав про шахтарське минуле Нововолинська та не оминув теми військових подій в Україні.

“Упевнений, той, хто стояв біля витоків рідного міста, мріяв його побудувати таким, яким ми бачимо тепер: успішним, динамічним та красивим…”, – додав він.

Віктор Сапожніков із подякою згадав почесних гірників, які вплинули на розвиток промисловості Нововолинська. Міський голова не оминув і проблемних для  шахтарів питань.

За значний вклад у розвиток міста грамотами були нагороджені працівники освіти, культури, медицини, військовослужбовці, громадські активісти. Звісно, не залишилися поза увагою й  нововолинські шахтарі, які отримали нагороди за доблесне виконання своїх обов’язків.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Ігор Гузь. Нардеп побажав усім оптимізму та віри в краще майбутнє. Народний обранець вручив Почесну грамоту Верховної Ради України поету та композитору Олександру Каліщуку. 




один коментар
  1. совісті в цього сапожнікова нема і не було – “…бачимо тепер: успішним, динамічним та красивим…”, може для його карману.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця