<

Шахтарські колективи Нововолинська привітали з професійним святом

19:27 | 26.08.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
3401
/ коментарів 7

25-го серпня, напередодні Дня шахтаря, відбулися урочисті збори працівників відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля та шахти №9 «Нововолинська».

Працівників шахти «Бужанська» привітав міський голова Борис Карпус, повідомляє сайт міської ради.

Очільник Нововолинської громади подякував гірникам за їхню працю, побажав здоров’я та миру.

За вагомий внесок у забезпечення роботи вугільної промисловості, сумлінне виконання обов’язків та професіоналізм Борис Карпус вручив Почесну Грамоту Кабінету Міністрів України Сергію Полоці, прохіднику дільниці підготовчих робіт.

Почесними Грамотами виконавчого комітету Нововолинської міської ради нагороджені такі працівники відокремленого підрозділу «Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля: Петро Степанюк, електрослюсар підземний дільниці стаціонарних установок;Алла Буденчук, прийомоздавальниця вантажу і багажу.

Подяки міського голови отримали: Олександр Глазков, прохідник дільниці підготовчих робіт;Григорій Зінчук, начальник дільниці;Валентина Решетило, верстатниця деревообробних верстатів дільниці шахтового транспорту (рейкового).

На урочисті збори колективу шахти №9 «Нововолинська» завітала заступниця міського голови Ніна Шумська. Представниця виконавчого комітету привітала усіх присутніх з прийдешнім професійним святом та вручила подяку міського голови Олександру Топилу, машиністу гірничих виїмкових машин дільниці №1.




коментарів: 7
    • Це у нашого міського голови робота така – нагороджувати когось, вітати, проводжати дітей на відпочинок, бути присутнім на всіляких торжествах, їздити за кордон по досвід, бути присутнім на нарадах в столиці, презентувати авто для військових, позувати на тлі нової комунальної техніки… (решту визначіть самі) водночас красуючись на фото\відео камери. Я щось набрехав?

  1. Збулась мрія, пооф союз, не треба відмічатись і петляти, тепер все легально.

  2. Все як в “найкращі” часи: трибуна, квіти, урочисто всіх вітають…. єдине, що змінилось, червону атрибутику, замінили вишиванкою … а “совок” в головах як був, так і залишився той самий )))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота