<

Як журналісти “БУГу” за коментарями до Гарбузюка ходили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 19.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Про реакцію директора ДП “Волиньвугілля” на офіційну заяву губернатора області Володимира Гунчика про необхідність його звільнення, журналісти “БУГу” вирішили поцікавитись безпосереднього у пана Гарбузюка. 

Нагадаємо, що 18-го травня під час оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно заявив, що його позиція щодо кадрового питання по ДП “Волиньвугілля” така: “Гарбузюк повинен написати заяву на звільнення”.

Безпосередньо зустрітись та взяти коментар по цій ситуацію у Михайла Гарбузюка журналістам “БУГу” не вдалось. Як повідомила секретар із ДП “Волиньвугілля” директор дуже зайнятий, тому не зможе приділити увагу ЗМІ.

Потрапити на ДП “Волиньвугілля” теж не вдалося, адже охоронець біля входу нахабно перешкоджав потрапити журналістам у приміщення державної установи.

Ситуацію яка склалася прокоментував колишній очільник прес-служби  ДП “Волиньвугілля”, член національної спілки журналістів Андрій Развін, якого в той момент неподалік зустріли журналісти “БУГу”.

На його думку такі кадрові зміни у ДП “Волиньвугілля” є правильними, а дії охоронця – це пряме порушення законодавства.

Як ситуацію із повідомленням про звільнення Михайла Гарбузюка оцінює мер Нововолинська Віктор Сапожніков і чи може прокоментувати таке  рішення, журналісти “БУГу” дізнавались у телефонній розмові. “Для того щоб я міг висловити власну думку на рахунок цієї ситуації мені потрібно ще обговорити деякі аспекти із губернатором Володимиром Гунчиком”, – сказав очільник Нововолинська.




коментарів: 4
    • У Вас, пані, є докази? Можливо, заключення податкової чи міліції? А чи ви просто, вибачте графоманка?

  1. ДП “Волиньвугілля не режимний об’єкт. Ви мали право туди зайти. Як і до Гарбузюка. Згідно “Закону України про ЗМІ”. Охоронець не мав права вас затримувати. За це йому “світить” відповідна стаття ККУ. Потрібно було викликати міліцію. Я дивуюся із вас, хлопці.

  2. а шо ж ти в статті не написав,коли ти прийшов зранку,тебе попросили зачекати пару хвилин,а ти поіхав. а прийшов о 12 годині під час обіду,і рвався всередину? забув? чи писати нетреба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця