<

Виплата зарплати шахтарям відміняється, – Волинець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 20.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На минулому тижні один із “смотрящих” від Міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина розпорядився перерахувати кошти, передбачені на зарплату шахтарям, в розмірі 240 млн грн, на рахунок проблемного банку “Київська Русь”, – про це пише Михайло Волинець на своїй сторічні у фейсбук. 

Відрахування здійснено цілеспрамовано двома траншами. Ці гроші мали бути направлені на погашення зарплати шахтарям частково за грудень, частково за січень.

Також піднесено ще один “подарунок”. В якості генерального директора ДП “Львівугілля” пан Пиляй в оточенні трьох автоматників здійснив прорив в будівлю Об”єднання ДП “Львіввугілля”. Ця кандидатура не погоджена з губернатором Львівської області.Пан Пиляй не користується повагою та підтримкою серед шахтарів Львівщини. Шахтарі не згодні з таким безвідповідальним призначенням з боку Міністра.
Якщо найближчі два дні не буде виплати зарплати, почнеться чергова хвиля страйку на шахтах ДП “Львіввугілля”. Знаючі люди говорять, що страйк може продовжитись до 12 квітня.




один коментар
  1. Волинець, як “базарна баба”. ДТЕК перерахував кошти на рахунок Вугілля України, а податкова за борги Вугілля України заблокувала рахунок. Кому продався Волинець, не знаю, але людям, які “риють” під міністра, це однозначно! Ще й захисник шахтарів називається! Тільки плітки розпускає. Люди, думайте логічно, чим міг нашкодити за декілька місяців міністр? Коли почалися проблеми? Навіщо замилювати людям очі і обливати брудом?! Коли вже буде якась порядність?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця