<

Встановлено ймовірного винуватця аварії в Нововолинську, у якій велосипедисту відірвало голову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 5.01.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

У Нововолинську знайшли автомобіль імовірного винуватця аварії, у якій велосипедисту відірвало голову.

Про це повідомив виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Сергій Галащук, розповідає Нововолинськ.com.ua

Нагадаємо, 2 січня у Нововолинську, на вулиці Княгині Ольги, сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. У ДТП загинув 72-річний пенсіонер, який виїхав зранку на традиційну велозарядку. У результаті аварії чоловік отримав жахливі травми – йому відірвало голову. А винуватець смертельної аварії втік з місця події.

До пошуку водія були залучені усі підрозділи поліції, було вилучено і опрацьовано відео з вуличних камер спостереження, а також опитано чимало місцевих мешканців.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, спрацювали оперативно, а головне  продуктивно. І через кілька днів напруженої слідчо-оперативної роботи віднайшли автомобіль, який вчинив цю ДТП. А сам винуватець аварії прийшов у відділення поліції із повинною.

«На місці ДТП ми знайшли уламки автомобіля і зафіксували протектори шин. Окрім цього, опитали багатьох людей, але, на жаль, ніхто нічого не чув і не бачив. Свідків цієї аварії не було. Після ми переглянули усі записи відеокамер в нашому місті. І вже по них ми встановили, що цю аварію вчинив автомобіль Renault Kangoo білого кольору. Завдяки проведеним слідчо-оперативним заходам і неймовірним зусиллям правоохоронців було встановлено, що ДТП здійснив місцевий мешканець 1989 року народження.  Також було приблизно встановлено, а потім і знайдено автомобіль,  що належить ймовірному винуватцю ДТП. Він знаходився в одному з гаражів на околиці Нововолинська. Автомобіль водій загнав у чужий гараж», – розповів виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Сергій Галащук.

За його словами, на знайденому автомобілі є пошкодження, характерні для цієї аварії. У помешканні підозрюваного був проведений санкціонований обшук.

Відразу знайти власника автомобіля поліцейським не вдалося. Проте 4 грудня, він разом зі своїм адвокатом сам прийшов у місцеве відділення поліції і написав явку з повинною, у якій розповів деталі події.

Так, за словами ймовірного винуватця цієї моторошної аварії, їдучи вулицею Княгині Ольги, він зіткнувся з якоюсь перешкодою, мовляв, не бачив і не зрозумів, з якою саме. За словами затриманого, він навіть і не подумав, що це людина. Після цього поїхав далі і вже на місце ДТП більше не повертався.

Так це чи ні, будуть з’ясовувати численні експертизи.

«Будуть проведенні детальні експертизи, зокрема, технічна. Будемо  з’ясовувати, як він їхав, чи міг бачити велосипедиста, чи ні. І вже відповідно до результатів цих експертиз буде встановлена кваліфікація злочину», – запевнив Сергій Галащук.

До речі, з’ясувати, чи був водій на час ДТП у стані алкогольного сп’яніння, наразі не можливо, адже пройшло багато часу.

Зараз вирішується питання про обрання винуватцю аварії запобіжного заходу і пред’явлення йому підозри.




коментарів: 6
  1. Щось не в’яжется одне з другим ,не зрозумів з якою перешкодою хзіткнувся ,а авто сховав в чужий гараж ,це його адвокат навчив так брехати ,чи як ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця