<

Жахлива ДТП у Нововолинську: велосипедисту відірвало голову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 2.01.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
25
/ коментарів 17

2-го січня близько 5-ої години ранку на вулиці Княгині Ольги біля гірничорятувального приміщення у Нововолинську автомобіль збив велосипедиста.

Чоловік 1941-го року народження загинув на місці. Загиблий був мешканцем Нововолинська. Авто протягнуло його близько 150-ти метрів, не зупинившись, кажуть у поліції.

“Велосипедист їхав у сторону траси. Ззаду чіпляє його машина, не зупиняється і суне метрів 150, внаслідок чого чоловіку відірвало голову. За нашою інформацією машина світло сірого або білого кольору – чобіток Опель Конго або Рено Кенго”, – повідомив заступник начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.

Усіх, хто знає будь-яку інформацію про моторошну ДТП, просять звертатися за номерами 0677985297 або 102.

Відео телеканалу «СТН».

Фото Віталія Грабовського.




коментарів: 17
  1. Впевнений на всі 100,що велосипедист був без сввловідбиваючої жилетки, велосипед необладнаний якимись маячками, а в темну дощову пору доби такий об’єкт практично невидимий. Стверджую це як водій.

      • Я не коментував факт злочину, а прокоментував передумови, котрі, на жаль, повторюються безперервно і призводять до сумних наслідків

  2. Блять ти чмо, яка різниця був не був, мав не мав, удар був би чутний в салоні авто, водій повна падла якщо відразу не зупинився. Я як водій тобі чму кажу, підбити тебе за такі коментарі треба.

    • Сергію, людина, котра дозволяє собі публічні образи, явно неадекватна. Адміни, чому пропускаєте коменти з матюками та особистими образами? Буг перетворився на помийницю?

  3. Як водій згідна .але!!! -як водій скажіть мені- з якою треба їхати швидкістю щоб наблизившись не побачити людину???хай би він навіть збив його і він впав,але ж це треба було летіти якою падлюкою і на якій швидкості,щоб так по звірячому вбити людину .якщо в нас не вистачає бюджету на зарплати достатній кількості поліцейських то нехай би вистачило на камери відеонагляду на таких дорогах де в принципі малолюдно а авто рух інтенсивний..мої щирі співчуття сім’ї загиблого.

  4. Безпечне місто. Камери. І тд. Новік перетворюється у наркокриміналітет. Та ці шпикалюки навіть робити нічого не будуть. Облити їх зеленою і у смітник.

  5. Сім’і співчуття!…Вже і камери ставлять і з евробляхами боролись,а дебілів як вистачало на трасі так і є…таке відчуття що іздять під дозою…в образі водія формули 1.

  6. ЯКЕ ТАМ БЕЗПЕЧНЕ МИСТО.Я НА НОВИЙ РИК ВКЛЮЧАВ КАМЕРИ ОНЛАЙН НА БУКОВЕЛИ-НАВИТЬ НА МОРИ В ЖЕЛЕЗНОМУ ПОРТУ(БО ТАМ ЗАВЖДИ ВИДДИХАЮ) А РЕШИВ ПОДИВИТИСЬ НОВОВОЛИНСЬК-НЕ ОДНА КАМЕРА НЕ ПРАЦЮВАЛА!!!!!

  7. Дід, я не вказую тут всяких псевдонімів якщо мене звати сергій то так і пишу, піздити треба за такі коментарі, якщо не падло то хай пише як звати і прівище, може колись хтось прочитає його думки з таких приводів зустріне вулицею і вломить йому, щоб вчився за свої піздливі слова. Слова тут відсутні. Гори в пеклі сом недоумок!

  8. І якщо так, недогледів збив то збив, не тікай як сука остання, ну щоб протягнути людину 150 метрів, відірвати голову і втікти, водій був мінімум мертвий, показали б його на місці б розірвав

  9. Поліцейський, який на BMW спровокував смертельну аварію з ВАЗом у Нововолинську, сів за кермо п’яним.23-річний оперуоповноважений Нововолинського відділка поліції мав рівень алкоголю в крові, котрий у 10 разів перевищував гранично допустимий. Біля магазина Вепр 2017 рік
    Добрий день ! Як йде слідство? Кого покарали серйозно ? Ходять сутки,що винна особа працює в новій пошті ! Де правда і справедливість?

      • Урода ти щодня бачиш у дзеркалі, а йому як мінімум на сьогоднішній день потрібно відбувати покарання у відповідних закладах

  10. Я нікого не відстоював. Однозначно це злочин, однозначно поступок худоби. Будь-кого шкода, хто передчасно їде в інший світ. Я просто висловив свою думку стосовно наших бездумних пішоходів і велосипедистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця