<

Водійка в Нововолинську з дитячого майданчику зробила парковку для свого автомобіля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 10.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 23

У Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському біля 7-го будинку жінка постійно лишає свій автомобіль на дитячому майданчику.

Про це написав у групі фейсбук «НововолинськІнфо» Петро Мазурок.

На зауваження місцевих мешканців водійка буса відповідає агресивно.

“На Шахтарському мікрорайоні, на дитячому майданчику біля будинку 7, ця “водій” постійно ставить автомобіль. Про те, що це не стоянка, відповідає не нормальною лексикою”, – написав користувач.

Обурення Петра підтримали у коментарях.

Vadum Stetsiuk: “А в польщі теж так ставить? там бистро приїде екіпаж”.

Марина Коротчук: “Колеса не пробували спусти?”.

Tor UA: “Ще можна цеглинку з запискую покласти на лобове якщо хамить багато . І як варіат вирішити питання з теріторією як писали вище клумби колеса стовбчики”.

Valera Kantor: “Хамству немає меж”.

Alexander Makaruk: “Там з площадки зробили парковку. ставлять всі кому не лінь.І базарники біля першого будинку скоро окупірують все. і де та реформована поліція. Штраф за парковку на газоні 255грн, в разі повторного паркування штраф 680 грн ,або вилучення прав. Поліція,агов,де ви є? чи так далеко пройтись від відділку що біля магазина “для вас”, до дитячої площадки що біля будинків 6 та 8 на шахтарському???”.




коментарів: 23
  1. А кому ця машина там заважає?. А що є місце для парковки біля будинку,і розмітка… У нас де не припаркуй машину, скрізь комусь заважає, а особливо тим , у кого немає авто. Почитайте визначення газону в інтернеті… Та й взагалі, загородіть цей дитмайданчик і проблеми не буде. Як на мене ця машина стоїть біля качель на траві.

    • паркуєш на газоні і ще права качаєш. ви бляхарі взагалі опупіли. стань так біля будинку в своїй польщі на газоні, побачимо чи яєць в тебе олено хватить.
      є правила, якби ти їх вчила то б знала де можна ставити.

      • Вибачте,але так сталося, що народилася без яєць.В Польщу не їжджу, машини “на бляхах” не маю, на газоні не паркуюся. Визначення газону вскопіювала з ВІКІПЕДІЇ, і нижче виклала у коментарях спеціально для Вас

  2. Я думаю цеглини і записки вистачить, щоб ця хамка замислилась над своїми вчинками..!!!!

    • Антонио—я дивуюсь що ти взагали можеш думати;але раз так все досконало–то перш чим пропонувати таки речи—задумайсЯ—-щоб цеглина и записка не були у тебе на шии

  3. Шановна Олена.Ви або незрозуміли в чому справа.,На дитячому майданчику “свинка” в дюдській подобі зробила стоянку де граються дітки. До речі в мене э автомобіль.

    • Петро перш чим ображати людей потрибно знати ситуацию-у так званои свинки як ви виразились-була хвора дитина-стала на пару хвилин щоб забрати ии в ликарню-а щодо негормативнои лексики це наклеп збоку сусидив-заздрисникив

  4. Ну принаймі на фото нічого страшно не виглядає. Ви проїдьтеся по інших вулицях, а особливо на 15-ий мікрорайон. Там такої картини стільки…аж перебор. Героїню даного сюжету не знаю, прорсто прочитала статтю і висловила думку. Правила ДР теж знаю. Маю авто на укр. номерах (хоча для мене це не показник). Справа у тому, що кожен паркується там де йому зручно спостерігати за своєю машиною, бо дибілів, які наносять шкоду власникам машин – вистачає. Якщо на Вашу думку ця водійка порушує закон, то хто Вам заважає викликати поліцію?

  5. Газо́н (от фр. gazon — дерн, трава) — участок земли с искусственно созданным травяным покровом[1] ; травяной покров, создаваемый посевом семян специально подобранных трав, являющийся фоном для посадок и парковых сооружений и самостоятельным элементом ландшафтной композиции (ГОСТ 28329-89)[2]. В северных широтах чаще всего используется мятлик луговой. Так же газоном считаются специально посаженные цветники (цветы) и кустарники. Если травяной покров отсутствует, не окошен, цветочные клумбы не ухожены кустарники не стрижены то это уже не газон.

  6. для початку мене дивує відношення до дітей та їх дозвілля… в епоху технологій ми – батьки боремось за те, щоб наші дітки більше проводили час на вулиці, відірвавшись від модних гаджетів, погрались у піску, покатались на гірках, пограли м’яча… але тут … ситуація патова …. одна леді, яка для інформації теж має дину, вирішила купити авто і їй бідній немає де його паркувати… а може варко “сракою” розтрясти два метри і пройтися? там, на тому майданчику є де ставити автомобілі, місця вдосталь і всі знаходять ! і тільки одна ЛЕДІ біля гірки …. ще і хамить при проханні від’їхати два метри…. бо якраз на тому місці діти в тому числі її син грають у футбол!!! а чи засуджувати її поведінку чи ні …. не знаю … можливо як у тому фільмі “всіх вилічать”

    • Валентино—багато хто суне свий нос в чуже життя тильки тому –бо власне повна “срака”–як ви виразились—и це замитьте в епоху технологий

    • Валентино—багато хто суне свий нос в чуже життя тильки тому –бо власне повна “срака”–як ви виразились—
      и це замитьте в епоху технологий

      • В чомусь згідна з Вами… Моє особисте життя та якість дозвілля моєї дитини напряму залежить від поведінки цієї нахабної пані. Поясніть мені о вельмишановний “Килер” – захисник правопорушників, з якого дива має право якась панянка, яка поставивши автомобіль на дитячому майданчику, свариться з дітьми, щоб ті у футбол не грали біля транспортного засобу. Це ви не вважаєте втручанням в особисте життя моєї дитини??? Чи можливо взагалі порушення її Конституційних прав на належне дозвілля??? Всі люди як люди і парковочні місця поруч з майданчиком собі знайшли, а вона “Богиня” вирішила, що на травичці їй буде зручніше біля 7-го будинку, що на Мікрорайоні Шахтарському, де і в четвертому під’їзді мешкає славнозвісна “королева” парковки пані Катерина.

        • Хаха. І хто дітям тут не дозволяє грати у футбол?)
          Як я знаю у цьому дворі паркуються не мало машин на території майданчику, і претензій на цей повід ніколи не було.
          Я ось читаю ваш коментар і складається думка що вас не хвилює зовсім чи машина там стоїть а лиш щоб всі знали яка особа її поставила. Ви така кумедна, ніхто і ніколи не жалівся і не було такого що ця ваша “Богиня” не дозволяла дітям грати біля її транспорту. Нащо вам так нахабно писати таку маячню?

  7. Шановна Валентино чи може Наталия -все вище написане вами—СПРАВЖНЯ БРЕХНЯ\\\ НИХТО никому тим паче дитям не забороняв а тим бильше не сварив;а права громадян порушуте ви наговорюючи на ЛЮДЕЙ—тож надали попрошу вас бути вичливишою и не хамити—нехай ваше (лайно)залишаться з вами а не на законослухняних громадян

  8. Шановні “Маша” і “Килер” буду ввічливішою, та вибачте, що образила Ваші почуття, хоча не можу зрозуміти чим саме, бо писала про пані Катерину, а про Вас ні слова…хоча можливо вона ваша близька особа… а вирази, які згадувала в лапках це літературна мова. При цьому, моє ім’я, зазначене в ніці, є правдивим, та Наталією ніхто з роду не називав. При цьому, Ваші закиди з приводу неправдивої інформації…це божевілля. На майданчику постійно граються дітей зо 15 точно, а то і більше. Спитайте будь-кого з хлопчаків, як тьотя Катя на них кричала, коли ті поцілили, не бажаючи того, м’ячем по автомобілі, який красується на фото. І її словесне невдовольство із частками нецензурної лайки я чула на власні вуха. Ця подія мала місце в на початку червня 2018 року, число вибачте вже не пам’ятаю((( А з приводу законослухняних громадян, скажу тільки одне – як тільки буде вона паркувати авто на газоні, буду викликати поліцію, а та хай розбирається чи порушуються вимоги КУпАПу чи ні… Хоче вона парковку на газоні, прикладу зусиль, щоб вона була платною, і нехай поповнює бюджет нашої країни. Ще раз вибачаюсь, можливо була різкою, нікого не хотіла образити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок