<

Водії Нововолинська зберуться на акцію протесту проти закриття Центру ДАІ 0703,

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:31 | 11.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинському інформаційному порталу стало відомо, що 13.11.2015 року у місті Нововолинську пройдуть акції протесту, які пов’язані із проведенням реорганізації Міністерства внутрішніх справ, а саме: припинення роботи Центру ДАІ 0703, який знаходиться в нашому місті і обслуговує м. Нововолинськ, м. Володимир-Волинський, Володимир-Волинський та Іваничівський райони та розпорядження про припинення несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

Акції протесту розпочнуться о 12:00 біля пам’ятнику Шевченку, що на центральній площі міста. Організаторами виступають автоклуб DRIVE2 Нововолинськ та Нововолинська автошкола, які обурені діями Міністерства, яке проводить реорганізацію.

У Нововолинському Центрі ДАІ 0703 ситуацію коментують наступним чином:
На даний час Центр ДАІ 0703, який обслуговував території на яких проживає біля 155 тисяч населення тимчасово не працює, є повідомлення в усній формі, що у зв’язку із проведенням реорганізації Міністерства внутрішніх справ, його буде ліквідовано, а на території Волинської області буде функціонувати лише чотири підрозділи у містах Луцьк, Ковель, Камінь-Каширський та Горохів. Із цього приводу ми звернулись до міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова, щоб він посприяв у збереженню підрозділу в нашому місті, так як після ліквідації центру з обслуговування ТЗ виникне безліч скарг та нарікань у зв’язку з великою відстанню, яку прийдеться долати мешканцям наших районів до найближчих, які планують створити/залишити (Луцьк, Горохів або Ковель).

Нововолинська автошкола стверджує, що дії по реорганізації, які проводить Міністерство, створить великі незручності для навчального закладу, що займається підготовкою водіїв: реєстрація груп, доїзд слухачів для здачі теоретичних та практичних екзаменів.

Автоклуб DRIVE2 Нововолинськ вважає розпорядження про припинення несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху на даний час є недоцільне. Голова автоклубу Василь Власюкрозповів наступне: „На Нововолинськ та Володимир-Волинський і так лишилось пару інспекторів, процент аварійності і порушень правил дорожнього руху, тільки в нашому місті, зашкалює. Поліції поки не видно навіть на горизонті, а тут «реорганізовують» вже! Так не робиться, проведіть спочатку реформу – тоді «припиняйте». Також подивіться, які незручності будуть мати прості водії, котрі продаватимуть чи купуватимуть автівки, або захочуть переєструвати. Для них оформлення будь-яких документів, чи отримання певних довідок стане набагато затратним. Кожного разу прийдеться долати відстані від 150 до 200 кілометрів витрачаючи свої кошти і час”.
А ще подивіться на карту області! Чотири Центри, які мають функціонувати на Волині це явно замало! Нововолинську, Володимиру та Іваничам, де проживає велика кількість водіїв явно потрібний такий Центр поблизу. Набагато доцільнішим буде, якщо водії Горохова будуть їздити до Луцька, все таки одне місто а не три! Цікаво хто із посадовців визначав дане розміщення Центрів, чим від думав, де отримував знання по географії” – добавив голова автоклубу.

Організатори запрошують всіх водіїв та небайдужих громадян приєднатись до акції протесту. Підходьте, приїзджайте 13 листопада у Нововолинськ на Майдан незалежності, початок о 12:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця