<

Водія з ознаками наркотичного сп’яніння затримали в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 2.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

1-го лютого близько 15:00 у Нововолинську зупинили автомобіль Volkswagen Golf, за кермом якого перебував водій з ознаками наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Володимир-Волинський районний відділ поліції.

Працівниками СРПП відділу поліції №1 (м.Нововолинськ ) під час патрулювання міста за порушення правил дорожнього руху було зупинено транспортний засіб.

Під час спілкування з водієм, 35 – річним жителем міста, виникла підозра, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Порушнику запропонували пройти обстеження в медичному закладі.

Чоловік погодився, та зізнався поліціянам, що вживав так звану таблетку «Лірика», котра за своїм складом містить наркотичну речовину «прегабалін», та відпускається за рецептом лікаря нарколога та нарколога – психіатра.

В медичному закладі, після обстеження лікарем, підозра підтвердилась. Водій перебував під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Працівниками сектору реагування патрульної поліції Володимир – Волинського РВП складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП. Рішення прийматиме суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця