<

Вночі в селі Грибовиця пес породи стаффорд загриз на подвір’ї вівчарку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 6.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
78
/ коментарів 7

5-го листопада вночі у селі Грибовиця Нововолинської ОТГ собака породи стаффордширський тер’єр пробралася на подвір’я та до смерті загризла вівчарку, яка відразу померла.

Про це розповіла Оксана Майборода у фейсбук-групі Нововолинськ інфо.

Власники вівчарки відшукали господарів стаффорда та викликали поліцію.

“Шановні мешканці Нововолинська, прилеглих сіл та дачники масиву біля шахти №5. Хочу попередити про небезпеку, яка може спіткати, будь-кого. Вночі в селі Грибовиця пес породи стаффорд пробрався на наше подвір’я та до смерті загриз нашу вівчарку. Собака одразу померла. Словами не можна описати, той жах, який я побачила. На моїй собаці не було живого місця, все тіло в дірах від кликів, челюсті вибрані, зуби виламані. Страшно навіть собі уявити, що це могла би бути чиясь дитина, яка спокійно собі гуляла по подвір’ї, яка явно не могла б чинити опір такій агресивній собаці. Саме по загубленому нашийнику цієї собаки, який вона загубила на нашому подвір’ї і статті, яка нещодавно була в фейсбуці, ми віднайшли власників”, – розповідає жінка.

Додає, що господарі пса проживають на дачах шахти №5. У них є ще 2 великих алабаї. За словами Оксани, собаки голодні, виснажені, вигулюються без намордників та й без нагляду.

“Вчора господар цих псів, разом з ними гуляв у Грибовиці. Мною був викликаний наряд міліції, віднайдений власник цих псів. На мою пропозицію приспати пса, відповідь:” я тебе присплю, а собаки як гуляли, так і будуть гуляти”. Ми в розчаруванні, нашої Діни вже не повернути, вона померла від отриманих ран. Я хочу звернутись до місцевої влади та наших “зоозахисників”- все добре, все гарно, коли прилаштовують бездомних собак, але не всі розуміють, яку відповідальність вони несуть, за такі небезпечні породи”, – говорить Оксана.




коментарів: 7
  1. Чим вам міліція поможе? збирайтеся всім селом і гоу на господаря потвори! Так може вдасться їх обох приспати

  2. Я навіть не знаю що зробив би, щоб помститися. Але помста була б страшною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця