<

Відчиняють ринок біля стадіону в Нововолинську, щодо центрального – питання ще вирішується

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 6.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ коментарі 3

У Нововолинську прийняли рішення про те, щоб 7-го травня відкрити ринок, що біля стадіону «Шахтар». Питання про роботу центрального базару ще вирішується, та мова йде лише про продовольчі товари.

Нагадаємо, підприємці зібралися з вимогою дозволити торгівлю. На торгових місцях вони облаштували захисні екрани, підготували розмітку для дотримання дитанції, закупили дезінфікуючі засоби, маски та рукавиці.

Дирекція ринку облаштувала і місця для торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Під час зібрання на ринку біля стадіону обговорили питання про його відкриття. Представники Держпродспоживслужби зазначили, що мають бути дотримані всі правила, визначені постановою санітарного лікаря.

Дискусію серед підприємців викликала умова про те, що між торговими місцями має бути 3 метри відстані. Однак згодом дійшли домовленості: створять графік та будуть продавати почергово.

Директор ринку Ігор Федоришин зазначив, що відповідальність за роботу ринку бере на себе. І в разі виявлення Держпродспоживслужбою порушень – ринок закриють. Чи запрацює центральний міський базар будуть вирішувати 7-го травня.

“Буде працювати лише один вхід (який біля центрального входу в стадіон). Контролер проводитиме температурний скринінг покупців. Мають бути дотримані умови перебування щодо максимальної кількості відвідувачів одночасно”, – зазначив директор ринку.

На вході у ринок також має бути наявний антисептик. Уся продукція, яка не підлягає термічній обробці, має бути в плівці.




коментарів: 3
  1. це все добре! але на фото видно, що деякі підприємці просто плівкою як-небуть затягнули… невже не можуть зробити нормальний захист???? з пластику- це ж в першу чергу для них треба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця