<

В шоу Дурнєва обговорили тему бирок для малюків у Нововолинській лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 9.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3996
/ коментарі 4

8-го листопада на каналі Олексія Дурнєва в ЮТубі вийшло нове шоу спільно з Володимиром Дантесом. У випуску зірки обговорили тему бирок для новонароджених у Нововолинській центральній лікарні.

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес підтримали ідею бірок для малюків, адже такий підхід є не лише сучасним, але й дає можливість молодим батькам лишити приємну згадку про важливий момент.

До слова, зіркові ведучі зазначили, що лікарня у Нововолинську привертає увагу – має власний логотип та підходить до нових ідей з креативом.

“Хоч Нововолинська міська лікарня не розташована у великому місті, та все ж має досить сучасний підхід – свій логотип та шрифт. Хочеться вірити, що сфера обслуговування у даному медзакладі справді на високому рівні”, – додав Олексій Дурнєв.

Нагадаємо, на бирках написані стандартні дані – ім’я дитини, зріст, вага, дата й час народження. Але крім цього там додали «склад» дитини – 50% мама, 50% тато.

Читайте також: Очільник лікарні розповів, як виникла ідея з бирками у Нововолинську, які наробили розголосу на всю Україну.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер