<

В Нововолинську закінчився опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 4.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Таке рішення прийнято на позачерговому засіданні виконкому 3 квітня 2017 року.

– 27 березня 2017 року голова Волинської обласної  державної адміністрації Володимир Гунчик підписав розпорядження «Про закінчення опалювального сезону 2016 – 2017 років», згідно з яким зобов’язано районні державні адміністрації,  та рекомендовано виконкомам міських (міст обласного значення) рад закінчити опалювальний сезон, виходячи з  кліматичних умов моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів не нижче +80С.Враховуючи температурний режим повітря, прийнято таке рішення у Нововолинську.  – прокоментував ситуацію заступник міського голови Володимир Рожелюк. –   Також призупинено роботу котельні, яка постачає тепло  до міської лікарні.  У випадку суттєвого  зниження середньодобової температури  роботу цієї котельні, яка працює на  щипі, буде відновлено, – повідомляє сайт міської ради.

Як повідомив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, зиму місто пережило нормально. Вчасно ліквідовувалися пориви. Не було фактів  зупинки  теплопостачання у будинках. Анатолій Миколайович зауважив, що на квітень відсутні ліміти на газ. Місто боргує 17 млн. грн.. за блакитне паливо, а населення не сплатило за послуги теплопостачання 14 млн. грн.

Директор комунального підприємства  поінформував, що, як і торік, у перед пасхальні дні,  з четверга по суботу,  буде подана гаряча вода у будинки. Про це є домовленість з газовиками.

За словами Анатолія Гаврилюка, опалювальний сезон завершився, а відтак розпочинається підготовка до наступного. Заплановано виконати  значний об’єм робіт. Серед заходів – продовження встановлення теплових лічильників, на сьогодні  таких робіт виконано на 34 відсотки.




один коментар
  1. Для чого виключати гарячу воду? В усіх нормальних містах опалення відключають, а вода гаряча всеодно є!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер