<

В Нововолинську відбувся кросовий біг на приз міського часопису

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 11.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Традиційний чемпіонат Кросового бігу під егідою відділу у справах молоді та спорту і часопису газети «Наше місто» тиждень тому зібрав у міському парку культури та відпочинку учнівську молодь Нововолинська та селища Благодатне. Легкоатлетичний крос, який щорічно проводиться на відкритому повітрі, – найдоступніший вид легкої атлетики і користується популярністю.

Боротьба учасників за перемогу розгорнулася за активної підтримки вболівальників. Це зробило змагання цікавим та захоплюючим видовищем. Змагалися у двох вікових групах й гідно виборювали першість, долаючи дистанцію 500м і 1000м. Переможців нагороджено дипломами, солодкими подарунками, а також передплатою на міську газету «Наше місто», – повідомляє сайт міської ради.

Найспритніших та найшвидших було визначено. Першість у загальнокомандному місті виборола ЗОШ №3,  ІІ місце гідно отримала команда ЗОШ №7, ІІІ – НВК-1, колегіум.

Серед юнаків дистанцію у 500 м і І місце виборов Роман Грабовський (гімназія), ІІ – Андрій Шпиняк (ЗОШ №8), ІІІ – Василь Пучковський (ЗОШ №3). Серед дівчат дистанцію у 500 м і І місце дісталося Ангеліні Пикалюк (ЗОШ №3), ІІ – Катерині Ярощук (ЗОШ №3), ІІ – Анастасії Омелюх (ЗОШ №7).

Відстань у 1000 м серед юнаків і І місце здобув Дмитро Дмитрук (ЗОШ №3), ІІ – Владислав Дуда (ЗОШ №6), ІІІ – Владислав Цип’ящук (ЗОШ №6). Серед дівчат першими фінішували й посіли одразу два І місця Христина Боярин (ЗОШ №7) та Марія Сацюк (НВК-1, колегіум), ІІ  гідно виборола Дарина Сямук (ЗОШ №3), ІІІ – Анастасія Мартинюк (ЗОШ №6).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер