<

Учасниця «Міс Україна-2019» з Нововолинська представлятиме країну на міжнародному конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 13.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ коментарі 2

20-річна Діана Шабас з Нововолинська на конкурсі «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля».

Як розповіла нововолинська красуня журналістам БУГу, вже за два тижні вона відправиться у Філіпіни для підготовки до міжнародного конкурсу «Міс Земля-2019».

“Учасниці отримали перемогу в трьох титулах і ми представлятимемо Україну на світовому рівні. Починається підготовка, пошиття вбрання. На «Міс Земля» кожна країна буде уособлювати квітку, згідно з правилами конкурсу, мені обрали соняшник. Конкурс пов’язаний з екологією, спрямований на підвищення обізнаності про проблеми навколишнього середовища”, – зазначила Діана.

12-го вересня в Києві в Палаці Україна відбувся фінальний конкурс краси. На «Міс Україна» учасниці стають переможцями в трьох титулах Miss Ukraine, Miss Earth, Miss International та представляють Україну на міжнародному рівні.

Міс Земля (англ. Miss Earth) — один найпрестижніших конкурсів краси у світі разом з Міс Всесвіт, Міс Світу і Міс Інтернешнл, в якому беруть участь представниці з 90 країн. Конкурс проводиться під егідою ООН. Основна місія – збереження Землі, охорона оточуючого середовища, живої природи. Переможниця стає послом ООН з питань розвитку Програми по збереженню навколишнього середовища.

«Міс Україна» стала 23-річна Маргарита Паша, «Міс Інтернешнл» 23-річна Марина Кіосе.

Фото з офіційної сторінки конкурсу в інстаграм

Діана з Нововолинська є найвищою учасницею конкурсу, її ріст – 179 см. Успішна модель, яка має контракти в Європі та Азії. Навчається в КУК, займалася 11 років спортивно-бальними танцями, 6 років художнім мистецтвом.




коментарів: 2
  1. Якщо брати до уваги, що перші дві переможниці одна з яких- дівчина організатора, інша- сестра організаторши, то Діана повинна бути на 1 місці!

  2. Оте страховисько з чоловічим імям Паша поїде закордон лякати Україною?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця