<

Мовчать про війну та зустрічаються з росіянами: учасниці конкурсу «Міс Україна» потрапили у гучний скандал

12:41 | 12.09.2023 / Новини / , , /
Перегляди
820
/ коментарі 3

Національний конкурс «Міс Україна» потрапив у скандал через претенденток на корону. Комік Андрій Лузан звернув увагу, що деякі учасниці 2023 року не публікують у соцмережах жодної інформації про війну і пов’язані з росіянами.

За словами шоумена, одна з кандидаток, а саме Ксенія Магера з Хмельницької області, давно не проживає в Україні і любить рф, пише Апостроф.

Дівчина, яка зараз живе в Дубаї, нібито дружить з росіянкою і брала участь у конкурсі “Майбутнє росії”.

Також Ксенія відвідувала ресторан в ОАЕ, власником якого є російський бізнесмен Аркадій Новіков, який очолював штаб Путіна на виборах.

Також на сторінці українки немає слів підтримки рідної країни або інформації про повномасштабне вторгнення. Натомість у перші місяці війни Магера публікувала цинічні дописи.

Комік розповів, що Ксенія – не єдина “патріотка” України. Учасниця на ім’я Катерина Чувашова любить слухати російську співачку Інстасамку, а її батько нібито – затриманий СБУ співробітник ФСБ, який здавав росіянам позиції ЗСУ. Ще одна учасниця зустрічається з російським олігархом – власником конкурсу “Міс Україна”.

“Це лише частина інформації про учасниць. Багато з них, за словами колег з модельних агентств, відвідують тусовки російських олігархів у Куршавелі в якості ескорту”, – додав Лузан.

Андрій також розповів, що з ним зв’язалася близька людина двох конкурсанток і розповіла, що деяких дівчат у цей проект затягують різними вмовляннями та маніпуляціями. А потім не дають просто так піти.

“Тому прошу вас без агресії до всіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці, по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або домагатися скасування конкурсу”, – зазначив комік.

Також Лузан нагадав, що “Міс Україна” та “Міс Україна Всесвіт” – абсолютно різні конкурси, з різними організаторами.




коментарів: 3
  1. А в нас в Україні більше нема нормальних гарних дівчат? Та подивіться на волонтерок, на захисниць, на дружин , що чекають коханих! В нас навіть місцеві депутатки є гарними, працівники рад. Наприклад, в Іваничах Оксана Рубан

    • Гроші і зв’язки роблять всі конкурси ,так було і так буде ,а нормальна гарна дівчина ,патріотка ,ніколи на ці ненормальні тусовки не попаде .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок