<

У Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр шукають психолога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 4.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр, який до кінця цього року повинен розпочати роботу, шукає фахівця – практичного психолога.

Управління освіти виконавчого комітету Нововолинської місради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр», – повідомляється на сайті Нововолинської міської ради.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Психологія», за спеціалізацією практичного психолога.

Претенденти, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають (особисто або поштою) у відділ кадрів управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради (адреса: 45400, Волинська обл., м. Нововолинськ, пр-т Дружби, 27, каб. 502 тел.: (03344) 3-27-70) такі документи:

–копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;– копію трудової книжки;

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

–письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, мають право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу. Строк подання документів для участі в конкурсному відборі 15 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору. У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається зазначена по поштовому штемпелі.

За додатковою інформацією звертатися до директора комунальної установи «Нововолинський інклюзивно-ресурсний центр» Оксани Володимирівни Макари  (тел.: 0679679412).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер