<

У Нововолинську затримали «серійного» злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 1.02.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2192
/ 1 коментар

У ніч на 31-ше січня у Нововолинську невідомий пошкодив вікно та проник у приміщення магазину, звідки викрав 2 тис. грн. та інші матеріальні цінності.

Аби не потрапити на камери відеоспостереження, зловмисник відімкнув магазин від електроенергії, повідомляє поліція Волині.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Володимирського району. Частину викрадених грошей вилучили.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом вчинення крадіжки, в умовах воєнного стану, слідчі оголосили йому про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Зауважимо, що раніше затриманий вже потрапляв до рук правоохоронців за вчинення двох крадіжок з магазинів. За цими фактами слідчі повідомили йому про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Напередодні, за умови вступу до лав ЗСУ, суд звільнив заарештованого з-під варти, 31-го січня, той вчинив чергову крадіжку, буквально за кілька годин після того, як вийшов.




один коментар
  1. Запроектую та встановлю систему відеонагляду та взагалом систему охорони, яка буде працювати в незалежності від того, відімкнули від електроенергії її чи ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок