<

У Нововолинську водій іномарки ледь не збив дитину на велосипеді та при затриманні порвав форму поліцейському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 8.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ коментарів 38

Подія трапилась у Нововолинську в районі 5-го мікрорайону. На лінію 102 прийшло повідомлення про те, що п’яний водій ледь не скоїв наїзд на дитину велосипедиста та злетів з дороги.

Після приїзду поліції відбувся конфлікт: підозрювані намагались втекти та чинили опір, порвали форму і нанесли тілесні ушкодження правоохоронцям. В підсумку були затримані та доставлені до відділку. Поліція опитує свідків та встановлює особу водія, – пише Нововолинський інформаційний портал.




коментарів: 38
  1. Ось таких треба відразу на паро суток, щоб подумав, в якуму він стані керує автомобілем!!! Ще й до поліції діло має!!! Патрульні молодці!!!

  2. От вам і грьобані реформи! Повідвикали від копів на дорогах от маємо кучу п”яні за кермом!

  3. Наскільки я знаю дитини і близько ніякої не було, навіщо опобліковувати неправдиву інформацію?!

  4. Добре, що біди ніякої не наробив…..зігни голову і мовчи…..ні…доказує, що в такому стані, що воно таке….

  5. до чого тут реформи!!! люди мають то зрозуміти самі…., якщо хочуть щось змінити в своїй країні!!!! стидно , що через п’янь робляться такі речі!!! Випив йди пішком, тим більше він не один, невже нікому не прийшло в голову не їхати!????

    • Ви багато побачили розумних свідомих людей?? Особливо в стані алкогольного сп”яніння?? Допоки не буде покарано людину штрафом чи ще якось – діла не буде! І так кругом.

  6. Пьянь нещасна…біди якої могли б наробити! Це нещастя не на пару суток потрібно садити,а права відібрати назавжди і по повній оштрафувати. Воно ще в машині сидить і бичить…фу. Поліція гарно спрацювала!

  7. Колись мені розповідав знайомий, що у Швеції сусід дзвонить у поліцію і здає сусіда, якщо той сідає п’яний керувати авто. Ми всі сміялися від таких доносів, а зараз я розумію, що ні фіга це не смішно, а правильно. Зато у швеціі, через таких доносчиків набагато менша смертністьна дорогах.

  8. Отаке бидло їздить в нашому місті, який може бути порядок,коли вони навіть до патрульних кидаються. Посадити,забрати права,штраф і хай Нововолинськ знає своє бидло.

  9. Воно бидло готове включає камеру і думає що налякає патрульних.Надивляться тих відео по інету і розумних з себе корчать.Пі..дити їх треба на місці.Уйо..и б..ять кончані.

  10. Це напевно якась субкультура пішла….”Свідки пришестя Алканафтового” що не тиждень то ловлять.. можна тільки уявити скільки таких їздить … і штрафи не лякають …

  11. порозпускалась пянь ще з ними був колишній працвник прокуратури якого за пянку вигнали

  12. Той працівник Соколов ( прокурор в минулому, якого не лише за пянки вигнали) приїхав бидлоті пяній ( яка його і видзвонила) на допомогу. Бидлякі думали,що прокурорчик приїде і все на місці замажеться, ага, якби не так…Виродки нещасні!!!

  13. Якби я був там, я б тим “у….ам” перелам рукі, щоб більше неїздили…всерівно відкупляться, “порішають”. Де наша “славнозвісна поліція”?, яку так АВАКОВ із ГРУЗІНКОЮ реформували – і повтікали???

    • І я б так зробила. Раз зробити то другий може буде думати перед тим як сідати в машину

  14. А там був один чоловік, який хотів допомогти поліцейським але і він пізніше від тих виродків получив…. Решта людей ( які це все бачили) просто стояли збоку, хто знімав на камеру, а хто сміявся. Ось так і живем,бидло процвітає в нашому славнозвісному місті!!!

  15. Вам всім аби поговорити…. Ніякої дитини не було.І за кермом був тверезий водій.

  16. Але нашу поліцію ніхто навіть не поважає . Нехай би попробували поговорити так з копами в польщі . Ті одразу би руки заламали і без пояснень по закону ….а в нас копів мають нізащо

  17. Ви не знаєте як все було!І пишете бред,виноваті мусара а проблем взагалі не було!

  18. Хлопці, я до поліції треба було б позвонити, телефон мій є, організував би групу підтримки, підїхали би допомогли “поспілкуватися” з мудаками….передасти , а потім хтось винуватий…

  19. Ти себе чудо поцілуй в дупу! Ти напевно один з тих алко-дружків, яке захищає бидлоту.

  20. Багато вже знає людей,як все було і багато це хто бачив.Бидлота повинна бути покарана

  21. Ой як наша поліція нас береже, від алкоголізму краде гаманці з гаманців краде права…наркоманів ловить на дому в чорних масках коли його нема(нововолинська 53 перший підїзд) підрізав хлопця і далі ходить по місту наша міліція сказала що нас береже

  22. Вася ти пишеш про Соколова,а чогось ти мразіна забув як сам бухав і чудив?Так що закрий мордяку і сапи техенько.І не забудь подивитись у дзеркало на свою пику!Тому що Соколов хтось а ти просто Вася!

  23. А всі номера АС а на польських ні одної машини а завжди всі сплетні на Польські номера.

  24. Vasil,я бачу ти долбойоб,немає про що говорити:-на АС номерах просто п’яні їздять, а на PL пяні і ті що роблять аварії молокососи,в яких батьки по заробітках.Нормальні люди хоть на Pl хоч на яких інших їздять акуратно

  25. Патрульний (поліція) це представники влади,хлопці поводились агресивно, не адекватно, на їхньому місці я б зареаштувала усіх учасників, поліцмен попросив не підходити, не дійшло в кайданки. Подивіться ставлення людей до патрульних у нас і за кордоном. Наші люди бидло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця