<

У Нововолинську відбулися змагання “Сильні духом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 18.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уже вдруге  у Нововолинську проводилися обласні змагання серед людей з обмеженими можливостями «Сильні духом». Цьогоріч вони  відбулися 16 вересня на спорткомплексі НВК «Спеціалізована школа  № 1-колегіум».

У змаганнях  взяли участь команди з м. Горохова, смт. Ратне, Маневич, Голоб, м. Нововолинська, м. Ковеля, Ковельського р-ну, м. Володимир-Волинського. Спортивні поєдинки проходили у чотирьох видах спорту: бочча, перегони на візках, дартс, кидки м’яча в кільце, – повідомляє сайт міської ради.

-Такі змагання є надзвичайно важливими для людей з обмеженими можливостями, адже вони допомагають їм відкритися, дарують радість спілкування та надихають до життя, –  підкреслила начальник відділу у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк, під егідою якого проходив цей захід. – Незважаючи на всі випробування долі, ці люди завжди залишаються сильні духом, прикладом для інших.

Приємним сюрпризом  під час проведення заходу стало музичне вітання від вихованців Нововолинського центру дитячо-юнацької творчості.

Усім учасникам спортивного заходу вручили грамоти, медалі та  сувенірну продукцію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер