<

У Нововолинську відбулося вручення ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня родині загиблого Героя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 14.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ коментарі 3

У четвер, 13-го серпня у приміщенні міської ради відбулося вручення ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня родині загиблого на сході  командира мінометної батареї першого механізованого батальйону  51-ї окремої механізованої бригади  капітана Андрія Задорожнього. 

Цієї нагороди Герой удостоєний посмертно, – повідомляє сайт міськради.

Відео сюжет каналу СТН.

Виконуючий обов’язки командира 14–ї бригади  підполковник Микола Андрощук, бойовий побратим Андрія Задорожнього вручив відзнаку його сину- Андрію молодшому, наголосивши  ніколи не забувати ту жертву, яку віддав батько за мир і благополуччя своєї сім’ї і тисячі родин України.

Співчуття  родині з приводу втрати найріднішої людини висловив міський голова  Віктор Сапожніков.

– Прикро вручати таку важливу відзнаку Герою посмертно, але ми не вправі щось змінити, головне пам’ятати безцінний подвиг люблячого чоловіка, хорошого батька та мужнього сина України, – сказав Віктор Сапожніков.

Міський голова  подарував дружині капітана Наталії квіти, а обом діткам – цукерки. Наталія Задорожна подякувала за виявлену увагу з боку влади та військових, і висловила сподівання, що смерті українських захисників не будуть марними, що війна закінчиться і діти зростатимуть у країні без пострілів та вибухів.




коментарів: 3
  1. Сапожнікову небуло соромно вручати помпезно такий шикарний дарунок. Блискавично піарнувся міський голова квітами і цукерками “Рошен” з магазину Аміго. Хіба сімя героя заслуговує на таку відмашку нашої влади? Ганьба Сапожнікову! Ганьба!

    • Тупо коли такі обмежені люди строчать свої обмежені коменти під статею про Героя! Хай тобі буде соромно. А хоча, який там сором. Вибори почались. А де ж тоді були інші кандидати на мера, що вони вручили родині загиблого? Ой, їх там взагалі не було.

  2. Що ти мелиш?кому тут потрібні ці всі передвиборчі баталії в коментарях?Кеп “ГЕРОЙ” для сім”ї і людей які були з ним в той момент!Шкода лише що вручали нагороди не ті люди які провели з ним останні години та хвилини життя!Він приклад для того ж Андрощука!!!Вічна пам”ять просто людині яка загинула рятуючи свого підлеглого……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця