<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську в житловому будинку стався вибух газу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:05 | 20.11.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
32
/ коментарів 27

У ніч з 19-го на 20-те листопада у Нововолинську в одному з житлових будинків стався вибух. Інцидент трапився за адресою бульвар Шевченка, 35.

Рятувальна служба отримала повідомлення про вибух о третій годині ночі. На місце подій прибули рятувальники, поліція та газова служба. Причина такої ситуації – витік побутового газу, ймовірно – через пошкодження труби.

Мешканець квартири отримав опіки обличчя та руки 1-го,2-го ступенів, але від госпіталізації відмовився.

Через потужність вибуху пошкоджено дах двоповерхової будівлі, перекриття між другим поверхом та горищем, повилітали вікна у сусідніх квартирах, речі домашнього вжитку.

Частково зруйновано шість квартир.

У квартирі, яка є епіцентром вибуху, зруйновано міжкімнатні дерев’яні перегородки, перекриття, пошкоджено міжквартирні перегородки двох суміжних квартир, віконні рами та вхідні двері.

Жильці будинку евакуйовані. Їм пропонують відселення, переїзд до родичів на деякий час.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Наразі, з’ясовуютьcя усі обставини інциденту», – повідомив Василь Лесь, начальник Нововолинського відділу поліції.

nick0272
nick0273
nick0274
nick0275
nick0277
nick0278
nick0279
nick0280
nick0281
nick0296
nick0297
nick0298
nick0299




коментарів: 27
  1. якщо обпечені руки та лице скоріш за все підкурював або хотів включити газ в плитці чи колонці

  2. Кажуть, що там було самопальне автономне опалення. Без дозволів і проекту. Якщо це так, то тут повністю провина місцевої влади, яка не надає дозволів і сама не може цього пояснити.

    • Наче ви не знаєте, що встановлення автономного опалення в багатоквартирних будинках заборонено Постановою КМ України,на всій території держави, але вже ніяк не місцевою владою. То про яку провину місцевої влади, ви знову марите, шановний пане Анатолю?

      • Я, на вашому місці,не підтакував би місцевій владі.Щоб писати таке потрібно,хоч трішки розбиратись в питанні.Ви ,як *гірник*,краще поясніть чому 10-а шахта будується майже 30 років.Тільки про *злочинну* владу не потрібно…Коротко і ясно. Або,краще,поясніть як в *безробітних* і держ. чиновників з мізерною зарплатою будинки повиростали.

        • Я, на вашому місці,не підтакував би Анатолю. Бо автономне опалення у багатоквартирних будинках та будівництво 10-ї шахти то, є дві дуже великі різниці.Щоб вам було коротко і ясно то місцева влада жодного відношення до будівництва 10 шахти взагалі немає! Шахта-довгобуд розташована у Іваничівському р-ні!

          • Звичайно!Коли потрібно відгородитись від проблем-знайти можна тисячі проблем.Вся Європа користується автономним опаленням-і їм їм це вигідно,а в нас заборони-бо потрібно красти!А Ви,часом,не чули,що в Україні є міста,які повністю відмовились від централізованого опалення? А може поясните,чому в Нововолинську не встановлюють лічильники на тепло так,як в Києві? Чи поясните яким досвідом передовим Нововолинськ ділиться з Київською обл. Стільки питань можу задати,що замучитесь читати.Так само і про 10-у шахту-як ордени отримувати-то вона наша,а як проблеми-Іваничівський район. 30 років, майже,люди отримували зарплати за це,а результату-*0*.

          • Ну, ні! Отут ти “гірниче” й обіср***вся. Мер В.Сапожніков дуже довго експлуатував цю тему у своїх 2-х останніх передвиборчих програмах. Навіть на стовпах чіпляв банери. Ти мені, голубе сивенький, зателефонуй і я надам фотодокази. Тільки тоді, ти вже отримаєш не 30 срібняків, а 29. :)))

        • Додам, “Олександре”. У Білорусі, Трускавці, на Світязі та С-Петербурзі. І за кордоном. “Гірник” у котрийсь із них, влаштується, після втечі “безробітних і держ. чиновників”, гувернантом”. :)))

      • Наведіть №, число, місяць і рік “Постанови” КМУ. Сміливіше, мій пастуше! Жьду.

      • А чому ж тоді депутат міськ ради Климович жителям 15 мікрорайону на останніх виборах обіцяв в обмін на голоси провести АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ?
        То з чиєї” провмни№ став брехуном льоня депутат банщик?
        То ж назвіть № тієї постанови.згідно якої брехуни проходять до влади.

  3. Доброго дня!
    Я журналістка телеканалу ЮА:Перший (колишній Перший національний)
    Ми шукаємо людей, що постраждали унаслідок вибуху 12-квартирного житлового будинку на бульварі Шевченка міста Нововолинська.
    Будь ласка, якщо хтось щось знає, або бачив – скажіть про це.

    • А хочете,я продемонструю Вам,як працює Волиньгаз-подивитесь власними очима,щоб потім ніхто не писав,що це брехня.

      • Хочемо!То продемонструйте на телебаченні, щоб потім ніхто не писав, що це брехня. А то ви вже як той Анатоль, тільки язиком бла-бла-бла

        • Ви читати уважно можете? *Ната* написала,що вона журналістка ЮА Першого каналу-проявить інтерес?-покажу!А для Вас персонально зроблю фотки.

        • Я не матюкаюсь, на відміну від вас. А окрім того, що язиком… то й ще подав 5 судових позовів на місцеву владу. Може ви більше?

  4. Це кончений наркаман и алкаш за таких други люди страдают я знаю як вин взятку давав коли щочика ставили Ще игроман пивгорода должен и скриваэться Да кирил

  5. Автономне опалення на тій квартирі встановлене ще з 2003 року з усіма документами.Не меліть дурниць.А якщо ви чуєте запах газу дзвоніть терміново 104 і не думайте,що вас це не обходить.

  6. Ще один знайшовся. Назвіться і покажіть документи на автономне газове опалення у квартирі, що вибухнула. Я думаю, членам громади Нововолинська, теж цікаво буде подивитись.

    • а з якого дива приватна особа повинна тобі щось демонструвати?? ти хто такий взагалі? Якщо потрібно буде для висновку спеціальних служб, то будь ласка, а то якомусь ш*****еніку щось демонструвати. Йди у парк, там щодня демонструють ще й не таке!!!

  7. А фотки як можна *прикріпити*?Хочу ,щоб всі побачили як працює *Волиньгаз*.

  8. автономне опалення ,навпаки повинне бути у всіх громадян,тоді буде економія блакитного палива та тепло в квартирах,а ні -ставте побільше батарей,то хоча б ,можливо безкоштовно встановлять лічильники в кожен підїзд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер