<

У Нововолинську створять індустріальний парк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 6.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 9

Наказом Мінекономрозвитку від 30.06.2017 № 960 індустріальний парк “Нововолинськ”, ініціатором створення якого є Нововолинська міська рада, включений до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Про це йдеться у листі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, адресованому Волинській обласній державній адміністрації.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Нагадаємо, що відповідне рішення «Про створення індустріального парку «Нововолинськ» прийняла міська рада у травні цього року з метою забезпечення економічного розвитку міста, активізації інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої інфраструктури. Також рішенням міськради затверджено  концепцію парку, у якій, зокрема, зазначено, що створення індустріального парку в місті Нововолинську має також вирішити наступні завдання:

1) реалізація та розвиток економічного потенціалу міста шляхом створення нових підприємств в різних сферах діяльності;

2) підвищення інвестиційної привабливості та залучення додаткових інвестицій;

3) підвищення рівня ділової активності в місті та розвиток малого і середнього підприємництва;

4) підвищення рівня життя та добробуту мешканців міста шляхом створення нових робочих місць та зменшення рівня безробіття, підвищення показника середньої заробітної плати в регіоні;

5) зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів, включаючи надходження від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою, в межах якої буде розміщено індустріальний парк;

6) створення сучасних, екологічно чистих промислових підприємств з використанням новітніх енергозберігаючих технологій;

7) зниження показників трудової міграції населення міста;

8) впровадження новітніх інноваційних рішень у виробництві продукції;

9) впровадження енергозберігаючих технологій;

10) насичення ринку конкурентоспроможною продукцією вітчизняного виробництва;

11) збільшення експортного потенціалу місцевих підприємств.

Зона охоплення індустріального (промислового) парку «Нововолинськ» знаходиться неподалік міста Володимир-Волинський та ближніх сіл Іваничівського та Володимир-Волинського районів, що в свою чергу створить підґрунтя для часткового працевлаштування жителів вищевказаної місцевості. Таким чином,  індустріальний парк у місті Нововолинську матиме регіональне значення для південно-західної частини Волинської області.

Відео СТН.




коментарів: 9
  1. залучено безліч фахівців з відділу економіки?))) що ви там курите?
    для Громика: Мінекономрозвитку указів не видає)))

    • Так і курити не потрібно!Дозвіл видали-копійка капнула,а шкідливе виробництво-тарифи інші!А що,в Нововолинську земля є? Колись була вільна економічна зона-і що?Хтось став краще жити?(тих,хто біля корита-не рахуємо)Чи, можливо в Нововолинську кури дешевші,бо в нас Курчак смердить? У Польщі продукти дешевші,ніж в Україні,хоча зарплата незрівнянно вища! Це я про ту безліч фахівців з відділу економіки.І ніяк не вдавляться.

    • Пані Olga, на жаль, відсутність обізнаності і уважності, не забороняє писати тут коментарів(((. Уважно послухайте що я говорив і ви не почуєте ні про укази (а я сказав – наказ), ні про велику кількість працівників відділу економіки (це був коментар журналіста) бо до цієї роботи приклало зусиль багато людей, хтось більше, а хтось менше, але всі ці люди думають про хороше майбутнє і хочуть кращого!!! Прикро що є в місті люди такі як Ви, що таким способом вболівають за долю Нововолинська! Мені всерівно що і хто тут напише про це, я роблю свою роботу і вважаю що коментувати щось потрібно після того, як наш індустріальний парк успішно запрацює.

      • Це дуже погано,що Вам всерівно,що і хто тут напише,а мені не всерівно,що в місті смердить Курчак,розбиті дороги,знищена промисловість,ціни вищі ніж в Києві і інші *досягнення* Вашої команди.З вами навіть дискутувати не хочеться.30 років місто котиться в прірву,а Ви такі гонорові.Послати хочеться.Як фільми про свої *базарні рейди* знімати-виходить добре,а от про результати доповісти-дулю! Що,побороли нелегальну торгівлю чи антисанітарію? Спустіться з небес на землю.Он Сторонський харчується з стихійного ринку.Якби не скуплявся в робочий час,то був би ще ближче до народу.

  2. Вже побудували кроноспан і курчак з порушенням всіх екологічних норм-не виходить перетруїти.А що таке індустріальний парк?Знайшли лазійку де будувати *брудні* підприємства?Краще передайте Нововолинськ під сміттезвалище у Львівську область і не дуріть людей.У вас є якийсь план чи пропозиції? Чому все робиться кулуарно? Дайте людям чітку відповідь-що хочете будувати?Але спочатку порада-приведіть в порядок міський парк,а потім беріться за індустріальний.

  3. Громик, вже мав бути в нас екотехнопарк! де сміття мали розкладати методом піролізу! міський голова так хвалився! де воно? пшик?

    А як жерли з депутатми, а як фоткалися, а як піарилися в ТРЬОХ БОБРАХ!
    https://bug.org.ua/news/novovolynsk/nimetska-kompaniya-insil-predstavyla-proekt-smittjepererobnoho-zavodu-u-novovolynsku-34789/

    • А ще мав бути в Нововолинську автозавод,міжнародна компанія по переробці вугілля на бензин і багато інших *прожектів*. І що? ПШИК!Як завжди!Для того.щоб щось робити-потрібно щось мати в голові.А що в тих головах-видно по Нововолинську-найвищі ціни,нелегальна торгівля,мінімальна і *чорна* зарплата,дерибан міського бюджету та інше.А ви про піроліз…Щоб нормально працювало таке підприємство-потрібно вкласти багато грошей і звозити сміття зі всієї області,а ще підняти тарифи.Дуже хочеться,щоб люди зрозуміли,що погане життя-це результат поганої роботи влади,яку вони вибрали.Невже так важко зрозуміти,чому шахтар з високою зарплатою не може побудувати будинок,а чиновник на маленьку може,а разом з ним і родичі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер