<

У Нововолинську прийомні батьки та батьки-вихователі ділилися досвідом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 15.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося планове засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів. Обговорювали актуальні питання про підготовку вихованців до самостійного життя.

Батьки – вихователі та прийомні батьки ділилися особистим досвідом адаптації дітей до сімейного середовища та стосовно шляхів порозуміння з дитиною. Висвітлювалися питання щодо формування нових умінь і навичок, які в майбутньому допоможуть дітям легко комунікувати з оточенням та сприятимуть повноцінній адаптації їх у суспільстві. Надано рекомендації про те, чого не варто говорити дитині, щоб не нашкодити, – повідомляє сайт міської ради.

Головний  спеціаліст відділу виплат управління соціального захисту населення  наголосила присутнім на необхідності надання довідок для своєчасного утримання виплат.

Лілія Бойко, директор центру, розповіла про нову форму виховання – патронатну сім’ю, яка передбачає тимчасовий догляд і виховання дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах та потребує захисту, в сім’ї патронатного вихователя, та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг сім’ї дитини для відновлення її здорового функціонування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця