<

У Нововолинську провели навчання з національного спротиву

11:31 | 26.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
460
/ коментарів 9

У четвер, 25 квітня, у приміщенні міської ради відбулися чергові заняття за Програмою базової підготовки населення до національного спротиву. 

Навчання провели інструктори Володимир-Волинського районного центру підготовки територіальної оборони, які проходили військову службу, пише Нововолинська міська рада.

Участь у заході взяли працівники виконавчого комітету Нововолинської міської ради, комунальних підприємств та мешканці міста.

Учасники відпрацювали вміння та навички поводження в складних умовах, необхідні для захисту країни.

Інструктори поділилися власним досвідом і надали вичерпну інформацію.

Навчання проводяться відповідно до наказу Міністерства Оборони України №194 від 04.05.2023 та затвердженої Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву.




коментарів: 9
  1. Кому той спротив показують? Здоровенні бики зібрали кучу жінок кругом себе і хваляться. Недавно такий же спротив в Павлівці вроді бачила. Це ті жінки мають їх захищать, я вірно зрозуміла?

  2. Інструктори… не смішіть… Те чудо що ззаду пристроїлось весь фейс гільзами поб”є тому лисому герою що спереду. Відстріляні гільзи летять прямо в лице товаришу, який його прикриває. Хто їх так навчив, і що вони вчать ???? Заберіть тих хероїв не нуль, хай основам поведінки зі зброєю хоча б навчаться.

  3. Окрім 2х чоловіків на фото не видно? Тут така справа, що краще наперед подумати і здобути мінімальні навички. Бо повістку рано чи пізно вручать, щоб сюрпризу не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота