<

У Нововолинську продавали підроблену горілку (фото)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 12.11.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську жінка організувала незаконний бізнес.

У магазині продавали фальсифіковані товари із підробленими марками акцизного збору, зокрема горілчані і тютюнові вироби різних найменувань. – повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

“Правоохоронці встановили, що до незаконної діяльності причетна 40-річна місцева жителька. Жінка, до слова, у вересні 2014 року була притягнута до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень та за рішенням суду була звільнена від відбуття покарання із випробувальним терміном”, – зазначив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Відповідно до ухвали Ковельського міськрайонного суду, міліціонери провели обшуку за адресою, де здійснювалася реалізація підакцизних фальсифікованих товарів.

У результаті у складському приміщенні виявили та вилучили 17380 пачок цигарок різних найменувань, 102 пляшки горілки з явними ознаками підробки, 30 літрів рідини з характерним запахом спирту та 6800 гривень, які отримані від реалізації вказаної продукції.

Зразки вилученої продукції направили в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області для проведення відповідних досліджень і експертиз.

За торгівлю фальсифікованою продукцією з підробленими акцизними марками підприємцю загрожує до семи років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер