<

У Нововолинську пожежний автомобіль “влетів” у легковик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 11.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У четвер, 10-го вересн я,близько 19:00 на об’їзній дорозі трапилась ДТП. Службовий автомобіль пожежно-рятувальної частини «Mercedes-Benz» з Іваничі на перехресті вулиць Маяковського і Галана врізався у легковик «Mercedes-Benz Е-class».

За інформацією, яку вдалось зібрати на місці аварії журналістам НВІПу, іваничивські рятувальники їхали на виклик в село Поромів, де горів магазин. З їх слів, їхали із включеними проблисковими маячками, сигнал тривоги (сирену) вмикали тільки на перехрестях і при обгоні. У місті Нововолинську, на перехресті вулиць Маяковського і Галана, проїзджали на червоний сигнал світлофора і врізались у легковий автомобіль, який перетинав перехрестя на зелене світло.

В ДТП постраждав водій легкового авто. Його карета «швидкої» забрала у Нововолинську ЦМЛ, де надають медичну допомогу. Крім водія у легковику був ще пасажир. Він залишився на місці аварії і розповів нам, що в даній ситуації вони не побачили автомобіль рятувальників тому, що дане перехрестя не достатньо добре проглядається і тому не встигли надати перевагу в русі.

https://youtu.be/gLvMn8tY8pA
43_0
33
222
photo1_3




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер