<

У Нововолинську перевірятимуть систему оповіщення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 21.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 4

24-го жовтня о 13:00 годині буде проведена перевірка централізованої системи оповіщення населення із включенням електричної сирени. Систему оповіщення перевірятимуть відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту населення на 2016 рік».

Почувши сирену, зберігайте спокій – вашому життю та здоров’ю нічого не загрожує! Сповістіть про це сусідів, особливо людей похилого віку, – пише сайт міської ради.

Громадяни! Будьте уважні до повідомлень і сигналів цивільного захисту. Це врятує ваше життя, життя ваших близьких та рідних, збереже здоров’я та майно.




коментарів: 4
  1. А продані та приватизовані бомбосховища, яких у Нововолинську було зо 15,пани із міського (місцевого) цивільного захисту, будуть перевіряти? У випадку хімічної, ядерної, бактеріологічної атаки на Нововолинськ, куди нам бігти? Дайте відповідь ошуканій і обдуреній місцевою та довгограючою владою міській громаді! Кому нині належать підвали, де були обладнані всім небхідним, бомбосховища?

  2. Минулого року теж мали це робити. І не було ні звуку. Давайте, якщо не буде нічого знову, то створимо петицію і змусимо владу зробити справну систему оповіщення. Це ж наша з вами безпека.

  3. Нічього нечюв що кричало чи дзвонило чи ревіло.-ВИСНОВОК СИСТЕМА НЕ ПРАЦЮЄ-

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця