<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську невідомий намагався зґвалтувати жінку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 25.04.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ 1 коментар

24-го квітня у Нововолинську близько 22:10 на жінку напав невідомий. Пригода трапилася на 15-му мікрорайоні, неподалік ливарного заводу,  коли потерпіла поверталася з роботи.

Про це жінка пише на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

“Дівчата, не ходіть ввечері самі. На 15-му мікрорайоні завівся маніяк, я вже це на собі знаю.
Вчора о 22:10, коли йшла з роботи, він на мене напав, кинув на траву, почав душити і бити. Слава Богу, що їхала фура і зупинилася, але він втік… Я написала заяву. Надіюсь, його впіймають. І ви пишіть, якщо, не дай Боже, з вами таке станеться. Як побачите, що когось б’ють – не обходьте стороною!!!”, – йдеться у дописі.

Жінка розповідає, що поверталася додому з роботи разом із іншими дівчатами. Швидше за все, повідомляє потерпіла, нападник ще тоді йшов за ними.

“Порощалася з дівчатами і пішла далі. Раптом на мене напав невідомий чоловік, кинув на траву, вдарив по обличчю і сказав : “Шл*ха, хочеш жити – знімай штани””, – пригадує деталі жінка.

Потерпіла розповідає, що розгледіти нападника не змогла, бо було темно. За словами жінки, чим більше пручалася, тим сильніше чоловік душив. Нападника налякала фура, яка їхала поряд та зупинилася.

“Написала заяву в поліцію, зняли побої. Надіюся, що його знайдуть та інші дівчата не постраждають”, – додала потерпіла.

Інтернет-видання “БУГ” звертається до дівчат та жінок: якщо з вами трапилася схожа ситуація – не мовчіть. Звертайтеся до правоохоронних органів, пишіть на нашу пошту bugorgua@gmail.com. Про такі немужні вчинки покидьків, а не чоловіків мовчати не можна!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер