<

У Нововолинську готуються до відзначення Дня захисника України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:05 | 1.10.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

26 вересня  міський голова  Віктор Сапожніков провів нараду з питань підготовки та відзначення у Нововолинську Дня захисника України, 75-ї річниці  утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва.

У засіданні взяли участь окремі керівники структурних підрозділів  міськвиконкому та служб міста, громадських організацій, Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату, духовенства,- повідомляє сайт міськради.

Віктор Сапожніков  наголосив на важливості гідного   проведення державного свята з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

На нараді обговорили організаційні моменти, зокрема, щодо проведення урочистостей, питання святкового оформлення міста з використанням державної символіки, покладання квітів до місць поховань загиблих захисників Батьківщини та інші.

Урочистості з нагоди знакової дати відбудуться у п’ятницю, 13 жовтня, у міському палаці культури.

14 жовтня планується хресна  хода від Свято-Покровської церкви до Символічної могили борцям за волю України. Цьому храму цьогоріч минає 25 років від дня його заснування.

За підсумками наради  визначено ряд завдань щодо своєчасної та належної підготовки та відзначення  великого державного свята в Нововолинську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер